پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ خوری
آب : 1/4 پیمانه
آرد : برنج 3 قاشق سوپ خوری معادل 50 گرم
شیر : 500 میلی لیتر
شکر : 5 قاشق سوپخوری معادل 100 گرم
گلاب : یک یا دو قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین رابا آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم «روش بن ماری» قرار دهید تا حل شوذ آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب رابه ان افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
سپس ژلاتین حل شده رابه ان اضافه کنید. « اگر ژلاتین رابه فرنی گرم اضافه کنید فرنی میبرد ».
برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ؛ می تونید فرنی رابه سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.
مواد را در قالب ریخته ودر یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رو می تونید با مربا سرو کنید.
همیشه با شما خواهیم بود
021-33972251
0935-9494634
شنبه تا چهارشنبه
ساعت 9 الی 17
پنجشنبه ساعت
9 الی 14
کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ