ارده کنجد بوداده آسیا کرده ایست که از آن حلوا ارده درست می کنند. طبیعت آن گرم است، ملین طبع می باشد و مفید حال سردمزاجها است .خوردن حلوا ارده صلابات ظاهری و باطنی (سفتی و سختی و ورم های داخلی و خارجی) را نرم کرده، ملین و نرم کننده طبیعت خشک بسته و اعضا و اندام سفت شده می باشد .
خوردن ارده یا حلوای آن، گیرها (انسدادهای اعضای مختلف) را باز، و طعام و خلطها و دمل و جوش ها را در سردمزاجها پخته و باز می کند . ( لذا می تواند باعث بروز جوش های پوستی نیز بشود .)ارده نفاخ، افزایش دهنده نیروی جنسی، چاق کننده و نعوظ آور است. همچنین آنچه را که از بو دادن و آسیا کردن مغز پسته و فندق و زردآلو و شلیل بدست آورند نیز در اثر مانند ارده می باشد .
ارده اشتها را خراب می کند (البته از این خاصیت می توان در رژیمهای کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد) و غذا را غلیظ می کند.(نباید با غذاهای دیگر میل شود) همچنین میل غذای بعد را به تأخیر می اندازد. (باز هم از این خاصیت می توان در رژیمهای کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد ).سرکه و ترشیجات و آب لیموی ترش و شیرین اصلاح مضرت آن می کند .
مضرات حلوا ارده
مصرف بیش از حد حلوا ارده به دلیل بالا بودن حجم بالای شکر برای مبتلایان به بیماری دیابت چندان توصیه نمی شود. همچنین شیرین بودن آن می تواند در صورت عدم رعایت بهداشت فردی باعث ایجاد حفره و پوسیدگی در دندان ها شود .
مصرف بیش از حد کنجد می توان باعث تحریک معده شود، همچنین کنجد به شدت ملین است و می تواند باعث اسهال در افراد شود .
به همین دلیل کارشناسان توصیه می کنند افراد حد اعتدال را در مصرف این خوراکی رعایت کنند .
همیشه با شما خواهیم بود
021-33972251
0935-9494634
شنبه تا چهارشنبه
ساعت 9 الی 17
پنجشنبه ساعت
9 الی 14
کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ