Loading...

جلوگیری از تغییر شکل استخوان ناشی از آرتروز با اسفناج

با تحقیقی که بر روی گیاه Spinacia oleracea (اسفناج)، انجام گرفت، این گیاه می تواند از تغییر شکل استخوان ناشی از بیماری آرتروز، جلوگیری کند.

جلوگیری از تغییر شکل استخوان ناشی از آرتروز با اسفناج

 بر طبق مطالعات انجام گرفته، Spinacia oleracea که معمولا به عنوان اسفناج شناخته می شود، این توانایی را دارد که اثرات بیماری آرتروز ناشی از ازدیاد یون مونو سدیم (MIA) را کم کند.

تاثیر اسفناج بر بیماری آرتروز

 محققان موسسه تحقیقات مواد دارویی در هند، با تزریق یون مونو سدیم (MIA ) در مفصل زانوی گروهی از موش ها، باعث ایجاد آرتروز در آنها شدند. سپس این تیم تحقیقاتی، هر روز و به مدت 28 روز، مقدار 250 و 500 میلی گرم در کیلوگرم ( mg/kg) از عصاره اسفناج را به صورت خوراکی، در بین موش هایی که آرتروز داشتند، توزیع کردند.

آنها خواص ضد آرتروزی عصاره اسفناج، توسط میکروCT و mRNA، را تعیین کردند، همچنین، وضعیت ژن های پروتئین التهابی، کاندروژنیک و بیومارکر بالینی و آزمایشات مربوط به رفتار را مورد بررسی قرار دادند.

 بر اساس نتایج آزمایشاتی بر پایه سلولی و همچنین غیر سلولی، که طی فرآیندی درون یک لوله آزمایش، انجام گرفت، عصاره اسفناج، به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان قوی و ضد التهابی، عمل کرد. همچنین، با بررسی بافت مفصل زانو در پایان آزمایش و رنگ کردن آن توسط رنگ مصنوعی قرمز (سافرانین) و رنگ مصنوعی آبی (توئولیدین آبی)، حالت و اثر ایمنی آن را تثبیت کردند.

فاصله و بی نظمی در استخوان متصل به مفصل ران و سطح صاف تیبیال، اصلاح شده بود. همچنین این درمان باعث کاهش اثرات منفی آرتروز با افزایش حجم استخوان به حجم بافت می شود و  نتیجه، کاهش 200 درصدی  حجم استخوان ترابکولار بود. علاوه بر این، عصاره اسفناج،  با کاهش نشانه های ضد التهابی، باعث افزایش نشانه های ژن کاندروژنیک می شود. کاندروسیت ها، تنها سلول های  ترکیبی هستند که توانایی کنترل فعالیت های مهم غضروف مفصلی را دارند. همچنین ترکیبات اسفناج ، سبب افزایش پروتئین 9 Sox- و Col-II درکاندروسیت های مفصلی می شوند.

 آزمایشات خون و ادرار نشان دادند که عصاره اسفناج ، فعالیت آنزیم گلوتاتیون ترانسفراز – s و همچنین نشانه های بالینی آرتروز مانند حجم پروتئین ماتریکس غضروف الیگومریک (COMP) و کلاژن نوع II تلوپپتید _ سی (CTX-II) را کاهش می دهد که همین موضوع، باعث پیشرفت قابل توجهی در حرکت و تعادل موش ها شد.

اگر بخواهیم یافته های به دست آمده از این تحقیق را جمع بندی کنیم، به این نتیجه می رسیم که عصاره اسفناج، اثرات مضر ازدیاد یون مونو سدیم (MIA)، که باعث بروز آرتروز می شود، را کاهش می دهد.



نظرات

    ارسال نظر

    Day Deal


    همیشه با شما خواهیم بود

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسبوک     فروشگاه اینترنتی دی دیل در توییتر    فروشگاه اینترنتی دی دیل در اینستاگرام

      

      

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در تلگرام      فروشگاه اینترنتی دی دیل در پینترنست     فروشگاه اینترنتی دیل دیل در آپارات

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسنما      دی دیل در کلوب    فروشگاه اینترنتی دیل دیل در لنزور 

                   

     

                 تماس با ما            

      

    021-33972251

     

    0935-9494634

     

    شنبه تا چهارشنبه

     

    ساعت 9 الی 17

     

    پنجشنبه ساعت

     

    9 الی 14

     

     

    کد کیو آر فروشگاه




    کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ

    آمار

    • تعداد کالا: 113
    • بازدید امروز: 1015
    • بازدید دیروز: 2497
    • بازدید کل: 4712112