Loading...

طرز تهیه دلمه کلم

طرز تهیه دلمه کلم
دلمه کلم یکی از دلمه‌های مشهور و خوشمزه است که اخیرا به شکل های مختلف و با چاشنی‌های متفاوت درست می‌شود.

طبق نظرسنجی من بین دلمه‌ها، دلمه کلم از سایر آنها محبوبتر است. این دلمه هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعمی خوشمزه که همه آنها را خواهند پسندید.

یکبار یکی از دوستانم به من توصیه کرد به جای استفاده از رب گوجه از سرکه و پودر نعناع استفاده کنم باید بگویم از او تشکر کردم چون مزه دلمه کلم با این پیشنهاد واقعا عالی شد اما من امروز قصد دارم که یک دستورالعمل سنتی و قدیمی آن را به شما بگویم چون فکر می‌کنم اول باید شکل اولیه هر چیز را یاد گرفت بعد به سراغ متنوع کردن رفت.

در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دلمه خوشمزه و متفاوت آشنا شوید.

مواد لازم:

۶ پیمانه برنج سفید پخته دانه متوسط (از ۲ پیمانه برنج نپخته مرغوب به دست می‌آید)

۲ عدد کلم متوسط

۱ کیلو گوشت بوقلمون

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۶ عدد هویج متوسط، رنده شده (۴ تا برای سس همراه دلمه)

۲ پیمانه سس قارچ مارینارا (شما می‌توانید از سس مارینارای آموزش داده شده استفاده کنید)

۱/۴ پیمانه سرکه سفید

روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق غذاخوری خامه ترش

۱ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه دلمه کلم

۲ پیمانه برنج را خوب بشویید و در ۳ و نیم پیمانه آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق چایخوری نمک بپزید. درب آن را بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که آب جذب برنج شوید به همین ترتیب می‌توانید آن را در پلوپز بپزید.

۲/۳ یک قابلمه بزرگ سوپ را با آب پر کنید. آن را به جوش برسانید. ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری سرکه را به آن اضافه کنید.

دو برگ بزرگ بیرون هر دو کلم را بکنید و دور بیندازید. از یک چاقو برای بریدن قسمت هسته (قسمت سفت ته کلم) کلمها استفاده کنید (مطابق تصویر). ابتدا کلم اول را در آب بیندازید، به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند سپس کلم را بچرخانید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر بگذارید بماند. وقتی که برگهای کلم شروع به نرم شدن کردن آنها را از هم جدا کنید.

اگر برگها را از هم جدا کنید، سریعتر می‌پزند. وقتی برگهای کلم نرم شدند آنها را بردارید و روی سینی بگذارید تا خنک شوند. شما می‌دانید که آنها وقتی نرم و آماده هستند ه به رنگ زرد در بیایند و برگهای بزرگ هم به رنگ سبز کمرنگ در می‌آیند. همین کار را در مورد کلم دوم انجام دهید. اگر نیاز بود آب بیشتری به قابلمه اضافه کنید.

درست کردن مواد میانی

گوشت چرخ کرده و برنج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

۴ عدد هویج را رنده کنید و در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط به زیاد تفت دهید. وقتی نرم شدند، ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

مخلوط هویج را به گوشت و برنج اضافه کنید. ۲ عدد تخم تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری نمک به این مخلوط اضافه کنید. خوب مخلوط کنید (اگر همزن کاسه‌ای قوی دارید می‌توانید با قطعه خمیرگیر این کار را به راحتی انجام دهید).

بریدن و آماده کردن برگ های کلم

برگ های کوچک:بخش سفت در وسط ته کلم را جدا کنید و آنها را پهن کنید تا راحت‌تر رول شوند. هر برگ را با دو قاشق از مخلوط گوشت و برنج پر کنید. مواد را در قسمت وسط از سمت ساقه قرار دهید. برگها را از سمت ته شروع به رول کردن کنید همانند یک بوریتو. به این صورت که آنها را رول کنید و کناره‌ها را به سمت داخل بدهید.

برگ های بزرگ: برگ ها را از وسط به دو نیم کنید و در همان حال بخش ساقه را کامل از وسط برگها جدا کنید، در این صورت در انتها شما دو برگ خواهید داشت. ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در بالای هر برگ قرار دهید (یا به مقداری که اندازه باشد – اندازه برگها متفاوت است). برگها را به شکل یک مخروط رول کنید به این صورت که بخش ضخیم‌تر ته برگ قاعده مخروط است و قسمت نازک نوک برگ، نوک مخروط، اضافی قسمت ته را داخل مخروط فرو کنید تا کاملا بسته باشد. وقتی که کلمها را با مواد پر کردید و پیچاندید، آنها را در همان قابلمه‌ای که برای پختن برگهای کلم استفاده کردید، بچینید یا از یک قابلمه آهنی یا سرامیکی ضخیم استفاده کنید.

آماده کردن سس همراه دلمه کلم

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. ۲ عدد هویج رنده شده باقیمانده را با ۱ قاشق چایخوری نمک مخلوط مخلوط و تفت دهید. بهم بزنید تا نرم شوند. ۱ قاشق غذاخوری خامه ترش را اضافه کرده و ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی گاز بردارید.

این سس آماده شده (سس پودلیوا) را روی دلمه کلم بریزید و مقدار کافی آب به آن اضافه کنید به حدی که روی دلمه‌ها را بپوشاند (حدود ۲ و نیم تا ۳ پیمانه).

۲ روش برای پختن دلمه کلم وجود دارد

اگر از قابلمه استفاده می‌کنید آب را کمی به جوش برسانید، سپس روی آن را گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید قل بخورد.

اگر از قابلمه سرامیکی ضخمی استفاده می‌کنید، قبلا آن را در فر ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتی‌گراد) با در بسته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه از قبل در طبقه سوم فر از سمت پایین (یک طبقه قبل از وسط فر)، گرم کنید.

وقتی که حباب زد، حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) کاهش می‌دهیم و حدود ۱ ساعت می‌گذاریم در فر بماند. دلمه کلم شما آماده است نوش جان کنید.

منبع : جام جم

0
نظرات
    ارسال نظر
    Day Deal
     

     همیشه با شما خواهیم بود

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسبوک     فروشگاه اینترنتی دی دیل در توییتر    فروشگاه اینترنتی دی دیل در اینستاگرام

      

      

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در تلگرام      فروشگاه اینترنتی دی دیل در پینترنست     فروشگاه اینترنتی دیل دیل در آپارات

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسنما      دی دیل در کلوب    فروشگاه اینترنتی دیل دیل در لنزور 

                   

     

                 تماس با ما            

      

    021-33972251

     

    0935-9494634

     

    شنبه تا چهارشنبه

     

    ساعت 9 الی 17

     

    پنجشنبه ساعت

     

    9 الی 14

     

     

    کد کیو آر فروشگاه




    کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ

    آمار
    • تعداد کالا: 152
    • بازدید امروز: 1844
    • بازدید دیروز: 2862
    • بازدید کل: 5364007
    برند ها
    • کاله
    • روبی