آشپزی
-
0فوت و فنهای تهیه موهیتو؛ خنک شوید!
کمتر از یکربع وقت بگذارید، موهیتو درست کنید و خنک شوید!
-
0چگونه تندی غذاها را بگیریم؟
تندی غذا میتواند لذت خوردن غذا را کم کند و آزاردهنده باشد. اما راهکارهایی وجود دارد که با آشنایی با آنها متوجه میشویم تندی غذا را چگونه بگیریم.
-
0طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک اصفهانی
در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت به و آلو را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
-
0پختن غذا در ظروف مسی مفید است؟
چرا ما علاقه داریم که در قابلمه های مسی غذا درست کنیم؟
-
0طرز تهیه قیمه نثار قزوینی
طرز تهیه قیمه نثار غذای مجلسی قزوین
-
0طرز تهیه ۲ غذای خوشمزه با گوشت و انار که هوش از سرتان میبرد
غذاهای گوشتی همیشه یکی از پرطرفدارترین غذاها در مهمانی ها و دورهمی ها هستند. حال فرض کنید این غذاهای گوشتی و خوشمزه با انار این میوه بهشتی هم همراه باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه ۲ غذای خوشمزه با گوشت و انار که هوش از سرتان میبرد را بدانید.
-
0طرز تهیه دونات با کدو حلوایی
در مطلب زیر طرز تهیه دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوهای را به شما آموزش می دهیم.
-
0طرز تهیه ته چین مرغ
در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ را برای شما تدارک دیده ایم.
-
0طرز تهیه خیارشور یک روزه
در این مطلب دستورالعمل تهیه خیارشور را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
-
0طرز تهیه غذا با سیب زمینی: ۹ دستور غذای متفاوت و خوشمزه
سیب زمینی با توجه به این واقعیت که چهارمین محصول غذایی پرمصرف بعد از برنج، گندم و ذرت محسوب میشود، بخشی جداییناپذیر از آشپزی جهان را تشکیل میدهد.
-
0طرز تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه که سریع آماده میشود
خب شاید شما هم از آنهایی باشید که حتی اسم پاستا هم دهانتان را آب می اندازد و تصور یک ظرف پر از پاستا با یک خوراکی خوشمزه و خوش عطر دیگر مانند ماهی تن می تواند ضربان قلبتان را بالا ببرد.
-
0دو روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
بادمجان یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که حتی سرخ کرده آن هم یکی از غذاهای لذیذ است. یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است. در این مقاله دو راه به شما معرفی می کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید