آشپزی
-
0
فوت و فنهای تهیه موهیتو؛ خنک شوید!کمتر از یکربع وقت بگذارید، موهیتو درست کنید و خنک شوید!
-
0
چگونه تندی غذاها را بگیریم؟تندی غذا میتواند لذت خوردن غذا را کم کند و آزاردهنده باشد. اما راهکارهایی وجود دارد که با آشنایی با آنها متوجه میشویم تندی غذا را چگونه بگیریم.
-
0
طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک اصفهانیدر این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت به و آلو را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
-
0
پختن غذا در ظروف مسی مفید است؟چرا ما علاقه داریم که در قابلمه های مسی غذا درست کنیم؟
-
0
طرز تهیه قیمه نثار قزوینیطرز تهیه قیمه نثار غذای مجلسی قزوین
-
0
طرز تهیه ۲ غذای خوشمزه با گوشت و انار که هوش از سرتان میبردغذاهای گوشتی همیشه یکی از پرطرفدارترین غذاها در مهمانی ها و دورهمی ها هستند. حال فرض کنید این غذاهای گوشتی و خوشمزه با انار این میوه بهشتی هم همراه باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه ۲ غذای خوشمزه با گوشت و انار که هوش از سرتان میبرد را بدانید.
-
0
طرز تهیه دونات با کدو حلواییدر مطلب زیر طرز تهیه دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوهای را به شما آموزش می دهیم.
-
0
طرز تهیه ته چین مرغدر این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ را برای شما تدارک دیده ایم.
-
0
طرز تهیه خیارشور یک روزهدر این مطلب دستورالعمل تهیه خیارشور را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
-
0
طرز تهیه غذا با سیب زمینی: ۹ دستور غذای متفاوت و خوشمزهسیب زمینی با توجه به این واقعیت که چهارمین محصول غذایی پرمصرف بعد از برنج، گندم و ذرت محسوب میشود، بخشی جداییناپذیر از آشپزی جهان را تشکیل میدهد.
-
0
طرز تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه که سریع آماده میشودخب شاید شما هم از آنهایی باشید که حتی اسم پاستا هم دهانتان را آب می اندازد و تصور یک ظرف پر از پاستا با یک خوراکی خوشمزه و خوش عطر دیگر مانند ماهی تن می تواند ضربان قلبتان را بالا ببرد.
-
0
دو روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغنبادمجان یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که حتی سرخ کرده آن هم یکی از غذاهای لذیذ است. یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است. در این مقاله دو راه به شما معرفی می کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید