بهگفته وی این کار موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج میشود و ویتامین B۱ یا تیامین که در پوسته برنج وجود دارد با جدا کردن پوسته از برنج پنجششم (۶/۵) ویتامین B۱ آن از بین میرود و فقط یکششم (۶/۱) B۱ در دانههای برنج باقی میماند.
این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی ادامه داد: کسانی که میخواهند ویتامین B۱ بیشتری به بدن آنها برسد از برنج سبوسدار استفاده کنند.
دریایی گفت: برنج سبوسدار یک غله کامل است و در مرحله لایهبرداری تنها پوسته خشبی آن برداشته میشود، بهصورتی که ارزش غذایی در این غله کاملاً حفظ میشود, برنج سبوسدار نسبت به برنج سفید دارای فیبر بیشتر و مواد معدنی، روی، منیزیم و … است.
وی اضافه کرد: هر نیملیوان برنج سبوسدار حاوی ۱۰۸ کالری است. برنج سبوسدار فاقد چربی، کلسترول، گلتون و سدیم است و هضم آن بسیار آسان است.
این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی افزود: برنج ذاتاً دارای طبیعتی سرد است، در دو سه نسل گذشته اکثر غذای مردم آبگوشت و نان گندم بود و ماهی یک بار برنج مصرف میشد اما متأسفانه اکثر غذای مردم تبدیل به برنج شده و طبع مردم از گرمی به سردی تغییر کرده است پس بهتر است در هنگام طبخ برنج (کته) شوید، شنبلیله یا زیره به آن اضافه شود و اساساً سبزیپلو، باقلاپلو و لوبیاپلو بهتر از پلوی ساده (چلو) است.
دریایی یادآور شد: برنج قهوهای را میتوان خالص یا با یک پیمانه برنج سفید مخلوط و بهصورت کته با روغن زیتون مصرف کرد؛ لازم به توضیح است امروزه در کشورهای جهان پزشکان مصرف برنج قهوهای را برای بسیاری از بیماریها تجویز میکنند.
همیشه با شما خواهیم بود
021-33972251
0935-9494634
شنبه تا چهارشنبه
ساعت 9 الی 17
پنجشنبه ساعت
9 الی 14
کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ