خشک کردن موز
.موزها را در آب لیمو خیس کنید.
•موزها را در یک کاسه آب لیموی تازه خیس کنید. بگذارید برای 5 دقیقه خیس بخورد.
•آب لیمو مانع قهوهای شدن موزها در حین فرآیند خشک شدن آن میشود.
2.موزها را از آب لیمو بیرون آورده و آنها را تکه تکه کنید.
•همهی موزها را به قطعاتی با ضخامت یکسان ببرید. ضخامت آنها باید حدود 0.6 سانتی متر باشد. از یک تخته برش یا بشقاب استفاده کنید.
3.موزها را روی یک قفسهی سیمی قرار دهید.
•از یک قفسه برای خنک کردن و خشک کردن موزها استفاده کنید. قفسه را روی یک سینی شیرینی پزی کمعمق قرار دهید.
•قرار دادن موزها روی این قفسه موجب می شود هرگونه رطوبت اضافی که در قطعات موز است خشک شود.
•تکههای موز نباید روی هم انباشته شوند. بهتر است در کنار هم قرار داشته باشند.
•اشکالی ندارد که لبهی تکههای موز با هم تماس داشته باشد. زیرا موزها در حین فرآیند خشک شدن کوچک میشوند.
4. فر را روشن کنید. دمای آن را 125 درجه تنظیم نمایید. اطمینان یابید که فر از قبل گرم شده باشد.
5 . موزها را داخل فر قرار دهید.
•موزها روی توری سیمی و سینی شیرینی پزی باید بمانند و در ردیف وسطی فر قرار داده شوند. موزها را برای 18 ساعت و یا تا زمان ترد شدن داخل فر بگذارید، اما مراقب باشید که قهوهای نشوند.
6 . موزها را داخل خشک کن بگذارید.
• اگر به خشک کن دسترسی دارید، میتوانید قطعات موز را داخل یکی از سینیهای خشک کن قرار داده و دمای آن را روی 135 درجه تنظیم کنید.
•موزها را برای 8 تا 16 ساعت داخل خشک کن بگذارید. موزها باید ترد شوند اما قهوهای نشود.