طرز تهیه استیک قارچ
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
آب لیمو نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای سس قارچ:
آرد یک ق س
قارچ خرد شده یک پ
خامه دو ق س
روغن دو ق س
طرز تهیه:
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود. بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.
آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود. نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.