طرز تهیه استیک قارچ

طرز تهیه استیک قارچ

مواد لازم:

سینه مرغ            یک عدد
پیاز                    یک عدد
آب لیمو               نصف پیمانه
نمک و فلفل         به مقدار لازم
مواد لازم برای سس قارچ:

آرد                    یک ق س
قارچ خرد شده     یک پ
خامه                 دو ق س
روغن                 دو ق س

طرز تهیه:

سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود. بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.

آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود. نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.

ارسال نظر