طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی غذای شمالی و مورد علاقه اکثر ایرانیها طرز تهیه اش را ببینید ، درست کنید ، و در کنار خانواده نوش جان کنید

مواد لازم :

بادمجان  نیم کیلو

تخم مرغ  چهار عدد

گوجه دو الا سه عدد

رب گوجه به اندازه ای که رنگ بادمجانها خوش رنگ بشه

سیر پنج پر

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

البته میرزا قاسمی را به گونه های مختلفی درست می کنند اما من اینگونه می پسندم

سیرها را خورد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم مقداری از سیر تفت خورده را بر می داریم وبعد تخم مرغ ها را می شکنیم و با سیر تفت می دهیم تا تخم مرغ ها مزه دار بشن کمی هم نمک بهشون اضافه می کنیم وقتی خوب تفت دادیم و تخم مرغها سفت شد تخم مرغها را در ظرفی کنار می گذاریم

بادمجان های کباب شده را پوست کنده و با گوشتکوب خوب می کوبیم و در روغن کمی تفت می دهیم نمک ،رزد چوبه و سیر کنار گذاشته و رب را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بادمجان ها خوش رنگ شوند بعد گوجه ها را خورد کرده ( اگر پوست گوجه را دوست ندارید گوجه ها را در آب گرم گذاشته بعداز چند دقیقه پوستشان به راحتی کنده می شود ) روی بامجان ها می ریزیم و حرارت را کم کرده می گذاریم تا بپزد و اب گوجه کشیده شود در انتهای پخت تخم مرغهایی

را که کنار گذاشته اید روی بادمجانها بگذارید

این غذا را  با برنج و یا با نان میل کنید نوش جانتان

اگر از مزه بادمجان کباب شده خوشتان نمی اید می توانید بادمجانها را بخار پز کنید و همان مراحل بالا را تکرار کنید.

 

ارسال نظر