طرز تهیه میرزا قاسمی
مواد لازم :
بادمجان نیم کیلو
تخم مرغ چهار عدد
گوجه دو الا سه عدد
رب گوجه به اندازه ای که رنگ بادمجانها خوش رنگ بشه
سیر پنج پر
نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
البته میرزا قاسمی را به گونه های مختلفی درست می کنند اما من اینگونه می پسندم
سیرها را خورد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم مقداری از سیر تفت خورده را بر می داریم وبعد تخم مرغ ها را می شکنیم و با سیر تفت می دهیم تا تخم مرغ ها مزه دار بشن کمی هم نمک بهشون اضافه می کنیم وقتی خوب تفت دادیم و تخم مرغها سفت شد تخم مرغها را در ظرفی کنار می گذاریم
بادمجان های کباب شده را پوست کنده و با گوشتکوب خوب می کوبیم و در روغن کمی تفت می دهیم نمک ،رزد چوبه و سیر کنار گذاشته و رب را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بادمجان ها خوش رنگ شوند بعد گوجه ها را خورد کرده ( اگر پوست گوجه را دوست ندارید گوجه ها را در آب گرم گذاشته بعداز چند دقیقه پوستشان به راحتی کنده می شود ) روی بامجان ها می ریزیم و حرارت را کم کرده می گذاریم تا بپزد و اب گوجه کشیده شود در انتهای پخت تخم مرغهایی
را که کنار گذاشته اید روی بادمجانها بگذارید
این غذا را با برنج و یا با نان میل کنید نوش جانتان
اگر از مزه بادمجان کباب شده خوشتان نمی اید می توانید بادمجانها را بخار پز کنید و همان مراحل بالا را تکرار کنید.