آموزش گریل کردن ذرت در فر
- دانه های یخ زده ذرت
۱-فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید گرم شود.
۲-دانه های یخ زده ذرت را داخل آبکش بریزید و رویش آب سرد بریزید تا یخ آن باز شود.
۳-بگذارید آب ذرت برود.
۴-دانه ها را داخل ظرفی که با فویل آلومینیومی پوشیده شده، بریزید. کمی روغن زیتون، نمک و فلفل برای طعم دار شدن، به آنها اضافه کنید.
۵-ظرف را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس به آرامی ذرت ها را هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزند تا قهوه ای طلایی شوند.
- ذرت منجمد، بر روی چوب بلال
۶-ذرت را از داخل فریزر برداشته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا یخ آن باز شود.
۷-فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
۸-ذرت های روی چوب بلال را به روغن زیتون آغشته کنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید.
۹-دو انتهای بلال را با فویل آلومینیومی ببندید.
۱۰-بلال را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
۱۱-بلال را از فر درآورده و قسمتی از فویل را باز کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را داخل فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود.
نکات و هشدارها
- روغن زیتون پایین ترین دمای احتراق، نسبت به دیگر روغن ها را دارد. از روغن زیتون معمولی یا سبک، به جای روغن سبزیجات، برای این کار استفاده کنید.
- فلفل قرمز تکه تکه شده را با روغن زیتون، چند دقیقه تفت دهید، سپس آن را به بلال و یا دانه های ذرت اضافه کنید و بعد آن را سرخ کنید تا طعم بهتری بگیرد.