مواد لازم و طرز تهیه مربای پوست هندوانه
طعم مربای پوست هندوانه شبیه مربای بالنگ است و مزه ای خاص دارد . برخی در ان گلاب هم میریزند که بسیار خوشمزه می شود . برای تهیه مربای پوست هندوانه ، از پوست هندوانه هایی با ضخامت زیاد استفاده کنید . طرز تهیه مربای پوست هندوانه را برایتان اورده ایم .
مواد لازم و طرز تهیه مربای پوست هندوانه
پوست هندوانه..... نيم كيلو
شكر..... نيم كيلو
هل سبز..... ٤ دانه
زنجفيل خشك..... يك تكه كوچك ( به اندازه ي يك بند انگشت)
آب ليمو..... يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه :
در طرز تهیه مربای پوست هندوانه آمده است که ابتدا قسمت b در شکل زیر را از پوست هندوانه جدا کنید . سپس ان را حسابی بشویید و به تکه های کوچک تقسیم کنید . ( با چاقو ان را مربع مربع خرد کنید ) . همچنین میتوانید با قالب شیرینی ان را به شکل ستاره یا قلب یا .. در بیاورید که بسیار زیبا می شود و شکل خاصی به مربای پوست هندوانه شما می دهد .
اکنون ان را در ظرفی ریخته و به ان اب اضافه کنید . اجازه دهید چند جوش بخورد تا کمی پخته شود . نباید خیلی له شود . سپس ان را در ابکشی ریخته و کنار بگذارید . به گزارش آسان طب ،در مرحله بعد شکر و سه لیوان اب را میجوشانیم ، سپس پوست هندوانه و هل و زنجفیل را به ان اضافه می کنیم. منتظر میمانیم تا مربا پخته شود و حسابی قوام بیاید . اکنون اب لیمو را اضافه میکنیم و وقتی یکی دو جوش زد زیر گاز را خاموش میکنیم .
مربای شما اماده است . اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس در ظروف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید . هر صبح مقداری از این مربا را با نان تازه میل کنید و از طعم ان لذت ببرید . میتوانید در کنار ان کره یا خامه هم میل کنید . ملاحظه کردید که ضرورتی ندارد برای تهیه مربا توت فرنگی یا البالوی گران بخرید . از پوست هندوانه ای که قرار است دور ریخته شود هم میتوان مربا ساخت . حتی با پوست بادمجان هم مربای خوشمزه ای میتوان تهیه کرد .
نکته : خیلی از افراد برای تهیه مربای پوست هندوانه از اب اهک استفاده میکنند . اما ما این کار را نکردیم . چون خیلی ها دوست ندارند از اب اهک استفاده کنند .طرز تهیه معجون خونساز جادویی و درمان کم خونی را مطالعه کنید .
یاد اوری میکنیم شما باید قسمت b در شکل زیر را برای مربای پوست هندوانه استفاده کنید .