طرز تهیه سوهان قم خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوهان قم خوشمزه در خانه
سوهان قم یکی از انواع سوهان های مشهور است که طرفداران زیادی دارد. سوهان یکی از انواع شیرینی هایی است که برای پذیرایی از مهمان می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه سوهان قم در منزل بسیار ساده است. فقط باید مراحل زیر را مرحله به مرحله انجام دهید.

 

طرز تهیه سوهان قم و مواد لازم

آرد جوانه گندم..... 2 قاشق سوپخوری
آرد سفید..... 1 قاشق سوپخوری
شکر..... 210 گرم
کره..... 160 گرم
عسل..... 2 قاشق غذاخوری
بادکا..... 5/1 قاشق غذاخوری
گلاب..... 2/1 لیوان
زعفران..... 2/1 قاشق چایخوری
هل..... 2/1 قاشق چایخوری
خلال بادام و پسته..... 150 گرم

برای تهیه سوهان قم در مرحله اول دو آرد را با هم حسابی ترکیب کنید، سپس تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. اکنون باید شکر و گلاب را اضافه کنید و حسابی ترکیب کنید. مراقب باشید مواد به بدنه ظرف نچسبد. وقتی مواد کم کم کف کردند کره را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مواد جوش امد عسل - بادکا را به ان اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید. صبر کنید تا رنگ مواد خرمایی شود. اکنون در کف سینی کاغذ فویلی ریخته است. مواد را داغ روی آن بریزید و خلال بادام و پسته را روی آن بریزید. سپس روی آن را مهر بزنید. منظور از مهر زدن صاف و نازک کردن سوهان است. یعنی سوهان باید کاملا تخت شود. سوهان برای اولین بار در شهر قم تهیه شد. تاریخ سوهان مخصوص زمان قاجاریه است. سوهان در دوره قاجاریه و به سال ۱۲۸۵ مربوط می شود.

وقتی سوهانتان آماده شد آن را در ظرف های زیبا بچینید و تزیینش کنید. برای پذیرایی از مهمان از این سوهان استفاده کنید تا به کدبانوگری شما پی ببرند. می توانید در کنار آن با چای از مهمان ها پذیرایی کنید. یادتان باشد بعد از مصرف سوهان حتما دندانهایتان را مسواک بزنید. چون سوهان شیرین است و وارد درزهای دندان می شود. این امر سبب کرم خوردگی دندان می شود

ارسال نظر