طرز تهیه انواع کتلت های خوشمزه
طرز تهیه کتلت گوشت و سبزیجات
مواد لازم برای کتلت گوشت و سبزیجات :
طرز تهیه کتلت گوشت و سبزیجات :
سیب زمینی پخته را له یا رنده کنید و سیب زمینی خام را هم رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید و آب ان را بگیرید. و سپس تمام مواد را بـه ان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بکذارید تا مزه ها باهم تلفیق شوند و بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدلی کـه دوست داشتید شکل بدهید و سرخ کنید. این کتلت برای افطار گزینه مناسبی اسـت.
نکته برای تهیه کتلت گوشت و سبزیجات:
اگر کسی بنا بـه دلایلی نمیتواند از گوشت قرمز استفاده کند، یک شماره سینه مرغ را چرخ کند.
طرز تهیه کتلت آلمانی
این کتلت«frikadellen» یکی از غذا هاي محبوب آلمانی اسـت و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. طبق معمول با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.
مواد لازم :
* باگت : حدود 10 سانت « منظور از طول یه باگت هست، حتماً باگت باید بیات باشه، مثلاً روز قبل خریده شده باشه »
طرز تهیه :
ابتدا باگت رابا 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. « اینقدر باید آب بریزید کـه روی باگت ها را بگیره »
بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آن قدر کـه خیلی سفت و خشک شود.
پیاز و سیر رابا 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. « میتوانید خام هم بریزید »
باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
تابه اي را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
بـه اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید ودر تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. بـه روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.
میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.
میتوانید درکنار این کتلت هم از سیب زمینی هاي مخصوص آلمانی هم استفاده کنید.
توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا :
این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln اسـت و کنار غذا هاي گوشتی سرو می شود. « پودر مخصوصی برای مزه دار کردن ان کـه مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان ان را تهیه کرد »
مواد لازم :
* ادویه شامل : زیره سبز، جوز هندی، پودر سیر
طرز تهیه :
سیب زمینی را حدود 10 تا 15 دقیقه با پوست بپزید. « نباید سیب زمینی له شود »
«وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگرهم آسان چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته »
بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و بـه صورت حلقه هایي بـه قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد شود.
پیاز را برش بزنید ودر تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ شود!! سپس سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید.
پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هردو رابا هم تفت دهید کـه سیب زمینی ها طلایی شود. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل را اضافه کرده و سرو نمایید. « من کمی زردچوبه هم زدم »
طرز تهیه كتلت هويج
مواد لازم :
طرز تهیه :
هویج را ریز رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط و خوب ورز دهید و شکل داده در روغن سرخ کنید .اگر هویج درضمن رنده شدن آب انداخت برای این کـه کتلت وا نرود کمی از آب آن را بگیرید.
طرز تهیه کتلت کنجدی
مواد لازم برای کتلت کنجدی :
طرز تهیه کتلت کنجدی :
پیاز و سیب زمینی را رنده میکنیم سپس با گوشت و ادویه جات مخلوط میکنیم ودر آخر دستمان را بـه کنجد میزنیم و تمام کتلت ها را کنجدی میکنیم ودر آخر ان ها را سرخ میکنیم.