طرز تهیه کوکتل میگو که واقعا محشر و خوشمزه است

طرز تهیه کوکتل میگو که واقعا محشر و خوشمزه است
میگو انتخاب اصلی علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است زیرا خوشمزه و مغذی است. اگر با گیاهان و ادویه‌های خاص نیز ترکیب شود، طعمی فوق‌العاده دارد.

کوکتل میگو

مواد لازم:

– سركه کمی

– میگو نیم کیلوگرم

– مغز کاهو یك عدد

– تخم مرغ پخته 2 عدد

– سس مایونز نصف پیمانه

– خامه 150 میلی‌لیتر

– سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق چایخوری

– نمك و فلفل به میزان لازم

– لیموترش به‌مقدار لازم

طرز تهیه کوکتل میگو

۱. ابتدا قابلمه‌ی مناسبی را تا نیمه آب بریزید، قدری نمك و 2 قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا به جوش بیاید

۲. در این اثنا میگوها را اضافه كنید و در حدود 2 دقیقه بجوشانید. سپس در‌ آبكش بریزید.

۳. كاهو را خرد کنید و تخم مرغ‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای خرد کنید.

۴. حالا درون لیوانی پایه‌بلند، مقداری كاهو بریزید و روی آن چند عدد میگو قرار دهید

۵. سپس قطعه‌های تخم مرغ را رویش بچینید. بعد از سس آماده بریزید و دوباره این كار را تكرار كنید.

۶. در نهایت، یك عدد میگو و حلقه‌ای از لیموترش را در لبه‌ی لیوان قرار دهید. و از سس باقیمانده بر روی كوكتل بریزید و آن را به عنوان پیش‌غذا میل کنید.

۷. برای آماده كردن سس، ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز، خامه، نمك، فلفل، سس گوجه‌فرنگی و آب لیموترش را كاملا مخلوط كنید.

۸. حالا سس، آماده‌ی مصرف است.

مترجم : کامروا ابراهیمی

منبع : بازده

ارسال نظر