طرز تهیه کوکتل میگو که واقعا محشر و خوشمزه است
کوکتل میگو
مواد لازم:
– سركه کمی
– میگو نیم کیلوگرم
– مغز کاهو یك عدد
– تخم مرغ پخته 2 عدد
– سس مایونز نصف پیمانه
– خامه 150 میلیلیتر
– سس گوجهفرنگی 2 قاشق چایخوری
– نمك و فلفل به میزان لازم
– لیموترش بهمقدار لازم
طرز تهیه کوکتل میگو
۱. ابتدا قابلمهی مناسبی را تا نیمه آب بریزید، قدری نمك و 2 قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا به جوش بیاید
۲. در این اثنا میگوها را اضافه كنید و در حدود 2 دقیقه بجوشانید. سپس در آبكش بریزید.
۳. كاهو را خرد کنید و تخم مرغها را پوست بگیرید و حلقهای خرد کنید.
۴. حالا درون لیوانی پایهبلند، مقداری كاهو بریزید و روی آن چند عدد میگو قرار دهید
۵. سپس قطعههای تخم مرغ را رویش بچینید. بعد از سس آماده بریزید و دوباره این كار را تكرار كنید.
۶. در نهایت، یك عدد میگو و حلقهای از لیموترش را در لبهی لیوان قرار دهید. و از سس باقیمانده بر روی كوكتل بریزید و آن را به عنوان پیشغذا میل کنید.
۷. برای آماده كردن سس، ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز، خامه، نمك، فلفل، سس گوجهفرنگی و آب لیموترش را كاملا مخلوط كنید.
۸. حالا سس، آمادهی مصرف است.
مترجم : کامروا ابراهیمی