۱۵ ایده عالی برای پخت شام سریع و آسان و خوشمزه

۱۵ ایده عالی برای پخت شام سریع و آسان و خوشمزه
دوباره غروب شد و شما از محل کار، باشگاه ورزشی یا کلاس های جورواجوری که ثبت نام کرده اید با عجله به سمت خانه می‌روید. در تمام مسیر به این فکر میکنید که امشب شام چی بپزم؟!!!

شام‌های ساده و تک-بشقابی رویای به حقیقت پیوسته‌ی آشپزهای پر مشغله است. شما می‌توانید هر چیزی را که برای وعده‌ی غذایی‌تان لازم دارید – در این مورد، ران مرغ و خلال‌های بزرگ سیب زمینی – همزمان و در یک ظرف غذا بپزید. این کار باعث صرفه‌جویی زیادی در وقت و انرژی شما می‌شود.

مواد لازم:

– ۴ عدد ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست

– ۲ عدد سیب زمینی با اندازه متوسط، پوست کنده و برش داده شده به تکه‌های ۲.۵ سانتی متری

– ۱ قاشق چایخوری نمک ، برای طعم دهی بیشتر

– یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه جهت طعم دهی بیشتر

– ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– ۳ تکه بیکن

– ۳ فنجان شاهی تازه

– ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله‌ی ۱:

حرارت فر را روی ۲۳۲ درجه‌ی سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. تکه‌های مرغ و سیب زمینی‌ها را کنار هم در یک لایه روی یک سینی دارای لبه‌های بزرگ بچینید. با مریم گلی، نمک، فلفل به آن چاشنی بزنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن روی آن بپاشید و بغلتانید تا خوب همه‌جای مواد را پوشش دهد. بیکن را روی سیب‌زمینی‌های شیرین قرار دهید.

مرحله ۲:

تا زمانی که هنگام فرو کردن دماسنج گوشت در مرغ‌ها دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۳ درجه سانتیگراد) ثبت می‌شود – ۲۰ تا ۲۵ دقیقه – به سرخ کردن ادامه دهید.

مرحله ۳:

در این اثنا، شاهی‌ها، آب لیمو، و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده‌ را با هم مخلوط کنید و با نمک و فلفل به عنوان چاشنی به آن بیفزایید.

مرحله ۴:

مرغ‌ها را با سیب زمینی و سالاد، درحالی که بیکن روی آن‌ها خرد کرده‌اید، سرو نمایید.

۲. ناچوی مرغ پنیری

پخت شام سریع و آسان و خوشمزه

این غذا یک غذای بسیار خوشمزه است که به صورت گرم سرو می شود اسم این غذا ناچوی مرغ و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.توصیه می کنیم یک بار این مرغ ناچو گرم را امتحان کنید ارزش غذایی بالایی دارد و امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

– ۱ عدد چیپس تورتیلای ۳۰۰ گرمی

– ۲ فنجان مرغ بریان ریش ریش شده

– ۱۷۰ گرم پنیر چدار تند، رنده شده

– ۱ فنجان سالسا

– ۲ عدد تربچه که به شکل نازکی خرد شده‌اند

– ۱ عدد آوکادوی رسیده، خرد شده

– یک دوم فنجان برگ گشنیز تازه

– ۱ عدد فلفل هالوپینو نازک بریده شده

– سس تند، برای سرو کردن (اختیاری)

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله‌ی ۱:

دمای فر را روی ۲۰۴ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. سینی فر را با یک لایه فویل آلومینیومی بپوشانید.

مرحله ۲:

چیپس‌ها را به صورت یکدست روی سینی فر پخش کنید و روی آن‌ها مرغ و چدار بریزید. تا زمانی که پنیر آب می‌شود – به مدت ۱۰ دقیقه – بپزید.

مرحله ۳:

روی ناچوها تربچه، پنیر، آووکادو، گیشنیز، و هالوپینو و سس تند بریزید. بلافاصله سرو نمایید.

۳.  تست سالاد تخم مرغ با ادویه‌

تست سالاد تخم مرغ با ادویه‌

مواد لازم:

– یک چهارم فنجان سرکه‌ی سفید …

– ۱ قاشق غذاخوری خردل

– ۱ قاشق چایخوری نمک

– یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده‌ی تازه

– یک سوم فنجان روغن زیتون

– ۸ عدد تخم مرغ بزرگ

– یک دوم فنجان برگ جعفری تازه‌

– یک عدد کاهو

– ۸ تکه نان ترد سوخاری شده

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

سرکه، خردل، نمک، و فلفل را خوب بزنید. و مخلوط آن‌ها را در روغن بزنید.

مرحله ۲:

تخم مرغ‌ها را درون یک قابلمه‌ی متوسط بگذارید و به قدری که روی آن‌ها پوشانده شود آب اضافه کنید؛ بگذارید آب به جوش بیاید. آن را از روی حرارت بردارید و روی ظرف را بپوشانید. بگذارید به مدت ۷ دقیقه بماند. سپس تخم مرغ‌ها را به یک کاسه‌ی بزرگ یخ منتقل کنید تا خنک شوند.

مرحله ۳:

پوست تخم مرغ‌ها را بکنید و آن‌ها را خرد کنید. به آرامی تخم مرغ‌ها،، جعفری، و کاهو را با سرکه مخلوط کنید. آن‌ها را میان نان تست‌ها تقسیم و سریعا سرو نمایید.

۴. سالاد پنیر کبابی

مواد لازم:

– ۲ قاشق غذاخوری سرکه … قرمز

– ۱ قاشق چایخوری آب لیموی تازه

– یک دوم قاشق چایخوری زعتر

– یک دوم قاشق چایخوری نمک

– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده‌

– ۱ سره سیر، رنده یا به خوبی ریز شده

– ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– ۳۴۰ گرم پنیر کبابی، بریده شده به قطعات یک سانتی‌متری

– ۲ برگ کاهو که ریز ریز شده اند

– ۱ قوطی ۴۲۵ گرمی نخود، خشک و شسته شده

– ۱ عدد خیار که به صورت نازک بریده شده است

– ۱ عدد پیاز قرمز کوچک، نازک خرد شده

– یک دوم فنجان زیتون

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

سرکه، آب لیمو، زعتر، نمک، فلفل، و سیر را در یک کاسه‌ی بزرگ خوب بزنید. سپس آن را در ۴ قاشق غذاخوری روغن بریزید و دوباره بزنید.

مرحله‌ ۲:

یک سینی آهنی را روی حرارت داغ کنید. یک قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را اضافه و بچرخانید تا همه‌ی سینی را بپوشاند. دسته دسته، پنیر را در یک لایه‌ی واحد اضافه کنید و بپزید، یک بار زیر و رو کنید، تا قهوه‌ای شود، یعنی هر طرف را حدود ۳۰ ثانیه بپزید.

مرحله ۳:

کاهو، نخود، خیار، پیاز، و زیتون‌ها را به چاشنی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. آن‌ها را درون ظرف‌ها تقسیم کنید و روی‌شان پنیر بریزید.

۵. سوپ عدس فرانسوی

سوپ عدس فرانسوی

مواد لازم:

– ۱ لیوان عدس

– ۱ ساقه کرفس

– ۱ عدد هویج

– ۱ عدد پیاز

– ۱ بسته عصاره مرغ

– 6  لیوان آب

– روغن مقداری

– نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

در قابلمه یک قاشق روغن زیتون، یک پیاز که ریز خرد کردید،‌ یک هویج خرد شده، دو حبه سیر ریز خرد شده، یک ساقه کرفس خرد شده را پنج دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم بشود. بعد فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. حالا یک لیوان عدس، یک لیوان گوجه فرنگی خرد شده، پنج تا شش لیوان آب، دو قرص عصاره مرغ یا اگر گیاهخوارید عصاره سبزیجات (یا کلا پنج لیوان آب مرغ) اضافه کنید.

مرحله ۲:

شعله را زیاد کنید تا بجوشد و بعد بگذارید با شعله ملایم کاملا بپزد و جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت، سه تا چهار قاشق غذاخوری جعفری خرد شده اضافه کنید و نمک سوپ را اندازه کنید.

۶. بادمجان ترد با ماست نعنایی

مواد لازم:

– یک دوم فنجان ماست یونانی

– ۱ قاشق غذاخوری ژله‌ی نعناع

– ۱ قاشق چایخوری نمک

– سه چهارم فنجان آرد همه منظوره

– ۳ عدد تخم مرغ بزرگ، به آرامی زده شده

– ۲ فنجان آرد سوخاری

– ۱ عدد بادمجان با اندازه متوسط، پوست نکنده و خرد شده با قطعات گرد با ضخامت نیم سانتی‌متر

– ۸ قاشق چایخوری پاپریکای دودی

– برگ گشنیز تازه

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

ماست، ژله‌ی نعناع، آب لیمو، و یک دوم قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه‌ی کوچک مخلوط کنید؛ آن را کنار بگذارید.

مرحله ۲:

آرد را درون کاسه بریزید. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه‌ی جداگانه قرار دهید. پلانکو را درون کاسه‌ی سوم بگذارید. حلقه‌های بادمجان‌ را درون آرد بزنید؛ در تخم مرغ فرو کنید، سپس در آرد سوخاری بزنید.

مرحله ۳:

۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک ظرف نچسب روی حرارت متوسط داغ کنید. یک چهارم بادمجان‌ها را به این روغن داغ اضافه کنید؛ تا زمانی که هر دو طرف ترد شوند آن‌ها را بپزید، یعنی هر طرف را حدودا ۱ دقیقه. بادمجان‌ها را به یک بشقاب که کف آن حوله‌ی کاغذی قرار داده‌اید منتقل کنید؛ ماهیتابه را تمیز کنید. این فرایند را ۳ بار تکرار کنید، یک دو قاشق غذاخوری دیگر روغن و یک چهارم بادمجان به ازای هر دسته اضافه کنید.

مرحله ۴:

یک دوم قاشق چایخوری نمک باقیمانده را به صورت یکدست روی بادمجان‌های پخته بپاشید. بادمجان‌ها را به صورت هم اندازه بین ۶ بشقاب تقسیم کنید؛ سس ماست را یکدست با قاشق روی بشقاب‌ها بریزید. روی آن‌ها پاپریکا بپاشید؛ و نهایتا گیشنیز روی آن‌ها بریزید.

۷. چیکن کاری

مواد لازم:

– سینه مرغ            750 گرم

– پیاز متوسط           1 عدد

– سیر                     4 حبه

– گشنیز خرد شده   1/4 پیمانه

– ماست پرچرب       1/4 پیمانه

– نخود فرنگی پخته   1 پیمانه

– عصاره مرغ            2 پیمانه

– زنجبیل تازه              1 قاشق سوپخوری

– نشاسته ذرت          1 قاشق سوپخوری

– شکر                       2 قاشق چایخوری

– روغن                      3 قاشق سوپخوری

– پودر کاری               2.5 قاشق چایخوری

– فلفل سیاه             1 قاشق چایخوری

– نمک                      به میزان لازم

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

سینه مرغ را خرد کنید ، باید تکه های مرغ تا حد امکان یک اندازه باشد و حدود نیم سانتی متر باشند.

از مرغ بدون استخوان و بدون پوست باید استفاده کنید ، اگر می خواهید از تکه های درشت تر مرغ نیز استفاده کنید نیز حتما باید بدون پوست باشد. تکه های مرغ را با نمک،  فلفل سیاه و 1 قاشق چایخوری پودر کاری آغشته نمایید. دقت کنید تمام تکه ها به ادویه ها و نمک آغشته شود. روغن را به تابه نسبتا بزرگی اضافه نمایید و منتظر بمانید تا گرم شود.

سپس تکه های مرغ آغشته به نمک و ادویه را داخل روغن بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید. کمی تفت دهید تا رنگ رویه مرغ ها تغییر کند ولی مغز آنها نپزد و خام بماند. سپس مرغ ها را به ظرف تمیزی منتقل کنید. پیازها را نگینی خرد کنید ، روغن را داغ کنید و پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. بعد از سبک شدن پیازها باید ادویه و طعم دهنده ها اضافه شوند.

ادویه کاری ، زنجبیل رنده شده و سیر ریز خرد شده را اضافه نمایید و در پیاز سبک شده و روغن تفت دهید. سپس نشاسته ذرت را در عصاره مرغ حل کنید. اگر از قرص عصاره مرغ استفاده می کنید به ازای مقدار روی بسته بندی 2 پیمانه عصاره مرغ آماده نمایید و نشاسته ذرت را داخل عصاره حل کنید و سپس به مخلوط پیاز و ادویه های تفت داده شده اضافه نمایید. حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط سس را حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ تفت داده شده را به سس اضافه نمایید.

حدود 3 دقیقه مرغ ها را در سس غلیظ شده تفت دهید. سپس نخود فرنگی ها را اضافه نمایید.  از نخود فرنگی پخته یا کنسرو استفاده کنید. بعد از اضافه کردن نخود فرنگی چیکن کاری را روی حرارت متوسط بپزید تا تکه های مرغ به خوبی مغز پخت شود. در اواخر پخت ماست و گشنیز تازه و خرد شده را اضافه کنید. از ماست پرچرب یا چکیده استفاده نمایید.

ماست و گشنیز را با چیکن کاری به خوبی مخلوط نمایید و بعد از 2 دقیقه غذا آماده سرو است. خورش چیکن کاری را با پلو سرو نمایید می توانید به برنج در حال پخت کره و زعفران نیز اضافه کنید. غذا را گرم و تازه میل نمایید و نسبت به ذائقه خود آن را ملایم یا اسپایسی تهیه کنید. چیکن کاری به علت مواد اولیه و ادویه زیادی که در آن استفاده می شود غذایی سالم و کم کالری است. مقدار مناسبی از آن در کنار یک کفگیر برنج می تواند یک وعده غذای رژیمی باشد. این خورش خوشمزه هندی را در برنامه غذایی خود بگنجانید ،چون هم از نظر اقتصادی به صرفه است و هم در زمان کوتاهی تهیه می شود و خورش سالم و خوش عطر و طعمی است. از تلفیق مزه ها و رنگهای زیبا لذت ببرید.

۸. پاستا با بوقلمون و بروکلی

مواد لازم:

– ۳۴۰ گرم پاستا

– ۲ فنجان گل کلم بروکلی

– ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– ۴۵۰ گرم بوقلمون

– ۲ حبه سیر، ریز شده

– ۱ قاشق چایخوری تخم رازیانه

– پارمسان

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

طبق دستورالعمل روی بسته، پاستا را بپزید، و در طول یک دقیقه‌ی آخر بروکلی را به آن اضافه کنید. پاستا را آبکشی کنید و با بروکلی به ظرف برگردانید.

مرحله ۲:

در این اثنا، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ روی حرارت متوسط-به بالا گرم کنید. بوقلمون، سیر، تخم رازیانه، و فلفل قرمز را اضافه کنید و بپزید، و گوشت را با یک قاشق تکه تکه کنید، تا زمانی که قهوه‌ای شود، ۳ تا ۵ دقیقه؛ و یک دوم قاشق چایخوری به آن نمک اضافه کنید.

مرحله ۳:

مخلوط بوقلمون را با پاستا و بروکلی و ۲ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده ترکیب کنید. در آخر با پارمسان سرو کنید.

۹. خوراک کدو سبز و سالاد لوبیا با بلغور

مواد لازم:

– یک چهارم فنجان روغن زیتون

– ۲ قاشق غذاخوری سرکه … قرمز

– نمک و فلفل سیاه

– ۲ عدد کدو سبز متوسط

– ۱ قوطی لوبیا قرمز

– ۱ موسیر کوچک، نازک بریده شده

– یک چهارم فنجان بادام بو داده‌ی نمکی ریز شده

– یک چهارم فنجان شوید تازه‌ی خرد شده

– ۱ فنجان بلغور

– ۱ فنجان پنیر بز(بلوچیز)

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله‌ی ۱:

روغن، سرکه، سه چهارم قاشق چایخوری نمک، و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را در یک کاسه‌ی بزرگ بزنید.

مرحله‌ی ۲:

کدو سبز، لوبیا، موسیر، بادام، و شوید را اضافه و با هم مخلوط کنید. بگذارید بماند، و گاهگاهی هم بزنید، تا کدوها به آرامی نرم شوند، یعنی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.

مرحله ۳:

در این حین، بلغور را در یک کاسه‌ی حرارتی بزرگ جداگانه بریزید. ۲ فنجان آب جوش اضافه کنید، درب آن را بگذارید، و اجازه بدهید تا زمان نرم شدن، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بماند؛‌ سپس آبکشی کنید.

مرحله‌ی ۴:

بلغور را درحالی که روی آن سالاد کدو ریخته و پنیر بز پاشیده‌اید سرو نمایید.

۱۰. استیک با هویج، گوجه فرنگی و پیازچه

مواد لازم:

– ۶۸۰ گرم هویج، که به قطعات ۵ سانتی متری خرد شده، و در صورت ضخیم بودن به نیم یا یک چهارم تقسیم شده است

– مقداری گوجه گیلاسی

– ۱ دسته پیازچه، چیده شده

– ۴ جوانه‌ی آویشن تازه

– یک چهارم فنجان و ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون

– نمک و فلفل سیاه

– ۴ عدد استیک

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

فر را روی حرارت ۲۳۲ درجه سانتیگراد گرم کنید. شقاقل‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها، پیازچه‌ها، آویشن، یک چهارم فنجان روغن، و یک چهارن قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف آشپزی ۲۲ در ۳۲ مخلوط کنید.

مرحله‌ی ۲:

روی ظرف را با فویل بپوشانید و تا زمانی که آب آن حباب می‌کند، یعنی ۱۵ تا ۲۰ دقیه، سرخ کنید. فویل را بردارید و به سرخ کردن تا زمانی که شقاقل‌ها نرم می‌شوند – ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر – ادامه دهید.

مرحله ۳:

در این حین، یک قاشق چایخوری روغن باقیمانده را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ روی شعله‌ی متوسط حرارت بدهید. روی استیک‌ها یک دوم قاشق چایخوری نمک و فلفل بریزید. تا زمانی که دماسنج وارد شده در مرکز هر قطعه ۵۴ درجه‌ی سانتیگراد را نشان بدهد، ۲ تا ۳ دقیقه هر طرف را تا حد نیم پخت شدن بپزید.

مرحله ۴:

پیش از بریدن بگذارید استیک‌ها حداقل به مدت ۵ دقیقه بمانند. سپس با سبزیجات سرو کنید.

۱۱. سوپ ماهیگیر

مواد لازم:

– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– ۲ عدد تره فرنگی بریده شده به قطعات نیم سانتی

– ۲ حبه سیر، خرد شده

– ۱ سره رازیانه کوچک

– ۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده

– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

– نمک

– ۴۵۰ گرم فیله‌ی ماهی بی پوست تقسیم شده به قطعات ۵ سانتی

– ۲۵۰ گرم گوشت قرمز(ماهیچه)

–  ۱ فنجان جعفری تازه ، خرد شده

– یک دوم فنجان زیتون مخلوط

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط روغن را گرم کنید. تره فرنگی‌، سیر، و رازیانه را اضافه کنید و بپزید، گاهگاهی هم بزنید، تا کاملا نرم شوند یعنی حدودا ۳ تا ۴ دقیقه.

مرحله ۲:

گوجه فرنگی‌ها و آب‌ آن‌ها، فلفل قرمز، و ۱ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.

مرحله‌ی ۳:

ماهی و ماهیچه‌ها را اضافه کنید و به آرامی تا زمانی که ماهی مغز پخت می‌شود و ماهیچه‌ها از هم باز می‌شوند – ۴ تا ۵ دقیقه- بخارپز کنید.

مرحله‌ی ۴:

جعفری را اضافه کنید. با زیتون سرو نمایید.

۱۲. میگو با گوجه فرنگی و زیتون

مواد لازم:

– یک سوم فنجان بلغور عربی

– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– ۱ پیاز کوچک، خرد شده

– یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده

– سه چهارم فنجان زیتون سبز بدون هسته

– یک دوم فنجان سرکه (…) سفید

– نمک و فلفل

– یک میگو متوسط ۴۵۰ گرمی پوست کنده و رگ درآورده

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله ۱:

بلغور عربی را مطابق با دستورالعمل روی جعبه بپزید.

مرحله‌ی ۲:

در این حین روغن را در یک تابه‌ی بزرگ روی گرمای متوسط حرارت دهید. پیاز را اضافه کنید و بپزید.، به مدت ۴ دقیقه، گاهگاهی هم بزنید.

مرحله‌ی ۳:

گوجه فرنگی‌ها، زیتون‌ها، سرکه (…)، یک دوم قاشق چایخوری نمک، و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. بجوشانید، و گاهگاهی هم بزنید، تا کمی غلیظ شود، یعنی حدود ۴ تا ۶ دقیقه.

مرحله‌ی ۴:

میگو را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید. تا زمانی که میگو خوب پخته شود، ۳ تا ۵ دقیقه بپزید. با بلغور عربی سرو کنید.

۱۳. گوشت فیله با سالسای انبه

طرز تهیه:

مرحله‌ی ۱:

منقل را گرم کنید. در یک کاسه‌ی متوسط، انبه، پیازچه، ۱ قاشق غذاخوری روغن، آب لیمو، فلفل قرمز خرد شده، و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید. و آن را کنار بگذارید.

مرحله‌ی ۲:

گوشت را به یک قاشق چایخوری روغن باقیمانده بمالید. روی آن گشنیز و یک دوم قاشق چایخوری نمک بپاشید.

مرحله‌ی ۳:

گوشت را کباب کنید، گاهگاهی بچرخانید، تا مغز پخت شود – به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه. بگذارید ۵ دقیقه بماند و بعد تکه تکه کنید.

مرحله‌ی ۴:

گوشت را با سالسا سرو نمایید.

۱۴. سالمون با سالاد خیار

مواد لازم:

– ۴ قطعه فیله‌ی سالمون بدون پوست

– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل

– نمک کوشر و فلفل سیاه

– ۱ عدد لیمو، باریک بریده شده

– یک دوم فنجان ماست یونانی کم چرب ساده

– ۱ قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب

– ۱ سره رازیانه

– یک دوم خیار، که باریک بریده شده است

– نان چاودار جهت سرو کردن

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله‌ی ۱:

فر را تا دمای ۲۳۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید. به سالمون روغن بمالید و آن را درون سینی لبه‌دار فر بگذارید. روی آن فلفل و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آن برش‌های لیمو قرار دهید و تا زمانی که مات می‌شود، ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید.

مرحله‌ی ۲:

در این حین، ماست، سرکه، و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک کاسه‌ی بزرگ باهم بزنید. رازیانه، و خیار را اضافه و جوری هم بزنید که کل آن‌ها را بپوشاند.

مرحله‌ی ۳:

ماهی را با سالاد خیار-رازیانه و نان سرو کنید.

۱۵. برگر ترکی باربیکیو با سالاد خیار

مواد لازم:

– ۱ عدد خیار، دو نیم و به صورت قطعات نازک بریده شده

– ۴ عدد تربچه، به قسمت‌های باریک بریده شده

– ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

– ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه‌ی خرد شده

– ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– نمک و فلفل سیاه

– نیم کیلو بوقلمون چرخ شده

– ۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو

– ۴ قطعه پنیر چدار

– ۴ عدد نان تست همبرگر

– کاهو و چیپس سیب زمینی برای سرو غذا

طرز تهیه این شام سریع و آسان و خوشمزه

مرحله‌ی ۱:

خیار، تربچه‌ها، آب لیمو، شوید، ۲ قاشق غذاخوری روغن، و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک کاسه‌ی متوسط ترکیب کنید.

مرحله‌ی ۲:

به آرامی بوقلمون، سس باربیکیو، یک دوم قاشق چایخوری نمک، و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را با دست در یک کاسه‌ی بزرگ مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. آن‌ها را در ظرف‌های ۷ میلی‌متری تقسیم کنید. از چنگال برای ایجاد یک حرفه در روی هر قسمت استفاده کنید.

مرحله‌ی ۳:

باقی روغن را در یک ظرف نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. قسمت‌های جدا کرده را اضافه کنید و تا زمانی که تماما می‌پزد و دماسنج فرو شده در مرکز آن‌ها ۷۳ درجه‌ی سانتیگراد را نشان بدهد – هر طرف ۴ تا ۶ دقیقه – به پختن ادامه دهید.

مرحله‌ی ۴:

روی نان‌های ساندویچ پنیر چدار بریزید، به صورت یک‌شکل آن را ببرید و بپزید، روی آن را بپوشانید، – ۱ تا ۲ دقیقه – تا پنیر آب شود.

مرحله‌ی ۵:

بین نان‌ها کاهو، همبرگرها و سس باربیکیوی اضافی را جا بدهید. با سالاد خیار و چیپس میل نمایید.

منبع : بازده

ترجمه : کامروا ابراهیمی


ارسال نظر