دسر هویج مغز دار
مواد لازم:
هویج بزرگ ۳-۴ عدد
آب ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ استکان
نشاسته ۱ استکان
شیر ۲ لیوان
مواد داخلی:
پودر نارگیل ۱ لیوان
خامه ۱ پاکت
شیر نصف لیوان
طرز تهیه :
هویج ها را حلقه حلقه کرده داخل قابلمه می ریزیم رویش شکر و آب می ریزیم و در حرارت متوسط می پزیم وقتی خوب پخت از حرارت برمی داریم در بلندر آن را پوره میکنیم آرد سمولینا و شیر را اضافه میکنیم حالا یک قاشق نشاسته با نصف استکان آب مخلوط میکنیم روی هویج ها می ریزیم خوب هم میزنیم و در قابلمه می ریزیم در حرارت متوسط مرتب هم میزنیم باید در قوام پودینگ باشد و ته نگیرد حالادر یک ظرف خامه و شیر ریخته با میکسر هم میزنیم سپس پودر نارگیل و با دست ورز می دهیم خمیرش مثل خمیر شیرینی باشد بیش از حد سفت نشود حالا تکه هایی به اندازه گردو برداشته و توپ درست کرده حالا ۱قاشق از مخلوط هویج را در قالب های مافین ریخته و سپس از مواد توپی یک عدد گذاشته دوباره رویش از مخلوط هویچ می ریزیم رویش را با قاشق مرتب میکنیم در یخچال بمدت نیم ساعت قرار میدهیم سپس از قالب در آورده و سرو میکنیم