فوت و فن تهیه مربای بالنگ

فوت و فن تهیه مربای بالنگ
مربای بالنگ یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید روی میز صبحانه میل کنید برای تهیه این مربای خوشمزه نیاز به بالنگ ،شکر ،هل ،ابلیمو ،زعفران و دارچین دارید بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید بهتر است بدانید این مربا طرفداران زیادی دارد.
بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.
 

مواد لازم:

 
  •     بالنگ  ۲ عدد
  •     شکر  ۱ پیمانه
  •     آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  •     هل به میزان لازم
  •     چوب دارچین  به میزان لازم
  •     زعفران  به میزان لازم
  •     گلاب  به میزان لازم
 
 
 

طرز تهیه:

 
 
۱-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.
 
۲-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.
 
۳-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.
۴-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.
 

نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:

۱- لایه ی نازک و رنگی روی پوست بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید. پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

۲- آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.
۳- برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.
ارسال نظر