روش تهیه کوفته کدوسبز خوشمزه و عالی
مواد لازم برای کوفته کدوسبز :
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده 2 حبه
کدو سبز رنده شده 2 شماره
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودر شده یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک شماره
برگ ریحان ریز خرد شده 3 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم پیمانه
مواد لازم سس کوفته کدوسبز :
فلفل قرمز ریز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده 2 پیمانه
فلفل سیاه پودر شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته کدوسبز :
دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
سیر ریز خرد شده را حدود یک دقیقه در روغن تفت دهید.
کدو سبز رنده شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.
نمک و فلفل سیاه بیافزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
تا حد ممکن آب کدو سبز رابا فشار دادن آن بگیرید.
تخم مرغ, برگ ریحان ریز خرد شده, پودر سوخاری و پنیر پارمزان رابه آن اضافه و مخلوط کنید.
موارد را ورز دهید و سپس گلوله هاي کوچکی را ازآن جدا کنید ودر سینی فر بچینید.
آن ها را حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد «350 درجه فارن هایت» قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
برای تهیه سس فلفل قرمز ریز خرد شده رابا گوجه فرنگی پوره شده در مخلوط کن, مخلوط کنید تا صدف و یکدست بشوند.
سپس این مخلوط رابه یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی حرارت متوسط اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید.
نمک و فلفل سیاه بزنید.
کوفته ها رابه ظرف مناسبی انتقال داده و سس را روی انها بریزید ودر صورت تمایل با برگ ریحان تازه تزیین و سرو کنید.