طرز تهیه آش کلم قمری

طرز تهیه آش کلم قمری
ر يونان قديم کلم را داروي شفابخش و جواني مي‌‏دانستند. کلم قمري دشمن سرطان ريه و لوزالمعده است براي سنگ کليه مناسب است، داراي ويتامين ‏هاي B6, C, B,A و داراي مواد معدني مثل کلسيم و پتاسيم مي‌‏باشد.
ملين است، به ‏خاطر داشتن گوگرد و کلسيم براي رشد ناخن و مو مناسب است. اين آش را به‏ خاطر خواص بسيار آن براي کودکان پيشنهاد مي‌‏کنيم.
 
 

مواد لازم آش کلم قمری

  • کشک: 200 گرم
  • عدس: 60 گرم
  • لپه: 60 گرم
  • بلغور گندم: 100 گرم
  • کلم قمری: 300 گرم يا 2 عدد
  • عصاره قلم يا آب‏ گوشت: 1 پيمانه
  • آب: 5 ليوان
  • گوشت قيمه‏ اي: 150 گرم
  • پياز داغ: 3 قاشق سوپ‏ خوري
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به ميزان دلخواه
  • سير: 3 حبه
  • نعنا داغ: به ميزان لازم

 

طرز تهیه آش کلم قمری

  1. بتدا پوست کلم قمري‏ ها را گرفته، مي‏ شوييم و به شکل مکعبي و يا مثلثي خرد مي‏ کنيم.
  2. سپس آن را داخل يک ماهيتابه به همراه کمي روغن و زردچوبه مي‌‏ريزيم و کاملاً سرخ مي‌‏کنيم تا بوي بد آن گرفته شود.
  3. حبوباتي که از قبل حدود 3 ساعت خيس کرده ‏ايم به همراه بلغور گندم را شسته با عصاره ي قلم در قابلمه مي‌‏ريزيم و آب را به آن اضافه مي‌‏کنيم.
  4. شعله ي گاز را روي حرارت زياد گذاشته بعد از آن که آب آن به جوش آمد کلم قمري را اضافه نموده و شعله را ملايم مي‏ کنيم. گوشت قيمه ‏اي را که از قبل با فلفل سياه و زردچوبه تفت داده‏ ايم و پخته شده است به آش اضافه مي‌‏کنيم 
  5. مي‌‏گذاريم تا آش کاملا جا بيافتد.
  6. بعد از آن که مواد کاملا پخته شد نيمي از پياز داغ را که با سير تفت داده و نيمي از کشک را داخل آش مي‌ريزيم و اجازه مي‏دهيم تا 20 دقيقه بجوشد.
  7. اين آش بايد به قدري بپزد که مواد داخل آن کمي معلوم باشد و تقريبا له شده شود.
  8. در آخر آش را داخل ظرف ريخته روي آن را با کشک، نعنا داغ، چند تکه از قيمه و چند عدد کلم قمري که برش زده ‏ايم و پياز داغ تزيين مي‌‏کنيم.

 

 عضویت در کانال دی دیل
ارسال نظر