طرز تهیه خورش گل کلم
مواد لازم خورش گل کلم :
گوشت= ۳۰۰ گرم
ـ گل کلم کوچک= ۱ عدد
ـ لپه =یک چهارم پیمانه
– پیاز سرخ شده= ۳ الی ۴ قاشق
ـ لیمو عمانی= ۴ عدد
ـ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق
ـ زعفران دم کرده
ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به قدر کافی
ـ روغن به مقدار لازم (هر چه کمتر بهتر)
ـ گل کلم کوچک= ۱ عدد
ـ لپه =یک چهارم پیمانه
– پیاز سرخ شده= ۳ الی ۴ قاشق
ـ لیمو عمانی= ۴ عدد
ـ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق
ـ زعفران دم کرده
ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به قدر کافی
ـ روغن به مقدار لازم (هر چه کمتر بهتر)
طرز تهیه خورش گل کلم :
گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد .
گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارندو یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند .
لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است.