طرز تهیه کولاش؛ صبحانهای برای پذیرایی از خودتان
کولاش نوعی پیراشکی است که برای صبحانه بسیار مناسب است. می توانید به راحتی این پیراشکی را درست کنید و صبحانه خوشمزه ای را تجربه کنید.
مواد لازم:
- شیر گرم 1 فنجان
- تخم مرغ کمی هم زده 1 عدد
- زرده تخم مرغ هم زده 1 عدد
- آرد نان 3 فنجان
- نمک 1.2 قاشق
- کره 3 قاشق
- شکر سفید 1.4 فنجان
- مخمر نان 3 قاشق چایخوری
- سوسیس از وسط نصف شده 18 عدد
- سیب زمینی بزرگ رنده شده 2 عدد
- پنیر چدار رنده شده 400 گرم
طرز تهیه:
1. شیر، تخم مرغ هم زده و زرده تخم مرغ را همراه با آرد نان، کره، نمک، شکر و مخمر نان خمیرگیر بریزید و یا با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.
2. فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و آماده قرار دهید.
3. تخته آشپزی را با آرد بپوشانید، خمیر را روی آن ورز دهید و آن را به 36 قسمت تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم، روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید تا خمیر ها بین 15 تا 20 دقیقه ور بیاید.
4. خمیر ها را کمی تخت کنید و درون آنها یک فرورفتگی ایجاد کنید. یک قطعه سوسیس و کمی سیب زمینی رنده شده و کمی پنیر داخل هر کدام قرار دهید. می توانید کولاش را هم مثل پیراشکی درست کنید و دو طرف خمیر را به هم نزدیک کنید.
5. کولاشها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.
2. فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و آماده قرار دهید.
3. تخته آشپزی را با آرد بپوشانید، خمیر را روی آن ورز دهید و آن را به 36 قسمت تقسیم کنید. خمیر ها را گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم، روی سینی فر قرار دهید. اجازه دهید تا خمیر ها بین 15 تا 20 دقیقه ور بیاید.
4. خمیر ها را کمی تخت کنید و درون آنها یک فرورفتگی ایجاد کنید. یک قطعه سوسیس و کمی سیب زمینی رنده شده و کمی پنیر داخل هر کدام قرار دهید. می توانید کولاش را هم مثل پیراشکی درست کنید و دو طرف خمیر را به هم نزدیک کنید.
5. کولاشها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.