طرز تهیه پخت سمبوسه هندی خوشمزه و تند
مواد ضروری میانی سمبوسه هندی :
روغن; 3 قاشق سوپ خوری
میخک; 6 الی 7 شماره
تخم خردل; یک قاشق سوپ خوری
زیره «پودر شده»; 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه «پودر شده»; یک قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز; یک قاشق سوپ خوری
زنجبیل «پودر شده»; یک برش کوچک
زردچوبه; یک قاشق چای خوری
چوب دارچین; یک شماره
سیر «ریز خرد شده»; 4 حبه
فلفل قرمز «خشک شده»; 3 شماره
پیاز «ریز خرد شده»; یک شماره
هویج «نگینی خرد شده»; 2 شماره
سیب زمینی پخته «نگینی خرد شده»; 3 شماره
لیموسنگی; یک شماره
نخود فرنگی «پخته»; یک پیمانه
آرد; 2 قاشق سوپ خوری
نمک; به مقدار ضروری
روغن; به مقدار ضروری
مواد ضروری خمیر سمبوسه هندی :
آرد; یک کیلو گرم
نمک; 2 قاشق چای خوری
آب; به مقدار ضروری
طرز تهیه سمبوسه هندی :
ابتدا برای تهیه مواد میانی, روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی انها بلند شود.
سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید. پیاز, هویج, سیب زمینی, نخود فرنگی, آب لیمو ترش, نمک و آرد را افزون کرده تفت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید, چوب دارچین و میخک ها رااز مواد جدا کنید.
برای تهیه خمیر, مواد رابا هم آمیخته کنید و درصورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید. خمیر را ورز داده و آنگاه گلوله هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید. گلوله های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید «مثلثی شکل».
آنگاه آمیخته مواد میانی را روی هر یک از انها قرار داده و لبه ها را روی هم بگذارید. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید و آنگاه میل نمایید.