طرز تهیه شوید لوبیا پلو
برنج : چهار پیمانه
لوبیا چشمبلبلی: دو پیمانه
كره: نصف پیمانه (80 گرم)
پودر زنجبیل : یك قاشق چایخوری
زیره : یك قاشق چایخوری
ادویه پلویی : یك قاشق سوپخوری
شوید خرد شده: سه پیمانه
محلول زعفران: دو قاشق چایخوری
نمك و روغن : به میزان لازم
مرغ خرد شده : پنج تكه
پیاز: یك عدد
زردچوبه : یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه شوید لوبیا پلو :
لوبیا را از شب قبل خیس كرده و دو تا سه بار آب آن را عوض میكنیم، سپس در آبكش ریخته و به همراه چهار پیمانه آب در قابلمهای مناسب میریزیم و میگذاریم به مدت یك ساعت بپزد.
برنج را آبكش میكنیم. در قابلمه مقداری روغن ریخته، یك لایه برنج میریزیم. روی آن مقداری شوید و لوبیای میریزیم و به همراه ادویهها این كار را تا انتها تكرار میكنیم. مقداری كره آبشده روی برنج میریزیم و میگذاریم به مدت 50-40 دقیقه دم بكشد، سپس روی برنج زعفران ریخته و با مرغ پخته شده سرو میكنیم.
مرغ را به همراه پیاز، زردچوبه، نمك، كمی محلول زعفران و كره به همراه مقداری آب میگذاریم تا بپزد و در هنگامی كه برنج دم كشید آن را در دیس میكشیم و با برنج زعفرانی تزیین و سرو میكنیم.