2 روش طرز تهیه آب زرشک خانگی + ویدئو معجون چربی سوز

2 روش طرز تهیه آب زرشک خانگی + ویدئو معجون چربی سوز
آب زرشک یکی از انواع نوشیدنی است که برای سلامتی ما بسیار مفید است. متاسفانه آب زرشک هایی که در بستنی فروشی ها و سایر مغازه ها فروخته می شوند اکثرا اصل نیستند.

طرز تهیه آب زرشک خانگی

برای طرز تهیه آب زرشک خانگی بهتر است از زرشک سیاه استفاده شود. ولی خب این کار را با زرشک پلویی هم می توان انجام داد که بسیار خوشمزه بوده و خواص زیادی هم دارد.

سعی کنید مرحله به مرحله روش را درست انجام دهید تا بتوانید آب زرشک خوشمزه و سالمی را تهیه کنید.

طرز تهیه آب زرشک خانگی به روش اول

برای تهیه آب زرشک به روش اول باید زرشک ها را کاملا تمیز کرده و با آب سرد بشویید. سپس آنها را در آبکش غیر فلزی بریزید. در قابلمه ای مناسب آب را بجوشانید. سپس زرشک ها را در آب جوش ریخته و حرارت را ملایم کنید. حالا باید در قابلمه را ببندید. ( البته در اکثر جاها گفته شده که وقتی آب جوش آمد زیر حرارت را خاموش کرده و بعد زرشک را در آن ریخته و دربش را ببندید. چون حرارت زیاد بر زرشک تاثیر منفی می گذارد و ممکن است تلخش کند.

بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کرده و صبر کنید محتویات قابلمه کمی سرد و خنک شوند. حالا می توانید زرشک را درون آبکش غیر فلزی ریخته و زرشک ها را با دست بمالید تا کاملا آب زرشک از آن ها جدا شوند. حسابی آنها را فشار دهید.

آب زرشک بدست آمده باید کاملا صاف و بدون تفاله باشد. حالا می توانید آن را در بطری شیشه ای در بسته ریخته و  در یخچال بگذارید. اگر دیدید که آب زرشک خیلی غلیظ است میتواند هنگام مصرف کمی به آن اب اضافه کنید.

اگر آب زرشک ترش بود می توانید مقداری نمک و یا شکر بسته به ذائقه خود به آب زرشک اضافه کنید.

طرز تهیه آب زرشک خانگی به روش دوم

برای تهیه آب زرشک به روش دوم باید زرشک ها را حسابی با آب سرد شسته  و آبکش کنید. سپس آنها را آب سرد درون ظرفی غیر فلزی ریخته و به مدت ۲۴ ساعت صبر کنید.

در مرحله بعدی زرشک ها را در مخلوط کن ریخته و تفاله های زرشک را از آب زرشک جدا کنید.  میتوانید از صافی یا دست برای اینکار کمک بگیرید. آب زرشک آماده است و می توانید در بطری شیشه ای ریخته و آن را در یخچال بگذارید.

مقدار 250 گرم زرشک با 6 تا 8 لیوان آب برای این روش مناسب است.

نکاتی برای تهیه آب زرشک

کسانیکه سرفه های خشک می کنند نباید آب زرشک بخورند.

مصرف زیاد آب زرشک به صورت روزانه توصیه نمی شود.

زرشک مناسب برای تهیه آب زرشک، زرشک سیاه هست. ولی خب شما می‌توانید از زرشک قرمز پلویی استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید بعد از صاف‌کردن آب زرشک، حدود یک ربع آن را بجوشانید و بعد از خنک‌شدن، از آن استفاده کنید. جوشاندن آب زرشک، ماندگاری آن را بالاتر می‌برد.

خواص آب زرشک

یکی از خواص آب زرشک درمان نقرس و رماتیسم است. همچنین اب زرشک بی اشتهایی را برطرف می کند.

یکی دیگر از خواص آب زرشک آنست که اعمال دستگاه گوارش را منظم کرده و به رفع سوء هاضمه کمک می کند.

برای درمان زردی و یرقان از خواص آب زرشک استفاده کنید. برای معالجه بواسیر نافع است. آب زرشک طبیعی حاوی مقادیر قابل‌توجهی ویتامین “ث” است و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

از دیگر خواص آب زرشک می توان به دفع انگل‌های کبد، درمان بیماری یرقان، اسهال‌های صفرایی و همچنین جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا اشاره کرد.

آب زرشک خونریزی‌های قاعدگی را منظم می‌کند. نوشیدن آب زرشک حالت تهوع، استفراغ، سوء هاضمه، سنگ کلیه، قلنج کلیه و کبد را از بین می برد.

ارسال نظر