خوراکیهایی که باید بخوریدتا کم خونی نگیرید

خوردن آناناس رسیده باعث ساخت خون است و همچنین میل کردن انگور در صبح و عصر به درمان کم خونی کمک میکند.
خيس كرده آلو 10 صبح ميل شود.
طرز تهيه آش آلوچه: سبزي آش پاك كرده نيم كيلو، آلوچه 200 گرم، عدس يك استكان،برنج نيمه يك استكان سرخالي و زردچوبه نمك و فلفل به اندازه كافي و پيازداغ: عدس را شب نم نموده و آلوچه را خيس كرده روز بعد مانند بقيه آشها بپزيد.
جوشانده برگ درخت انار جهت كم خوني 3 گرم در 100 سيسي آب جوشانده و ميل شود.
دوشاب خون ساز است. دوشاب به جوشانده آب انگوري ميگويند كه به نصف برسد.
روزي 2 عدد پرتقال صبح و عصر ميل شود.
روزي 10 دانه پسته با 10 عدد زرشك و 5 دانه مويز 4 روز در هفته ميل شود.
از دمكرده برگ درخت توت 3 گرم در 100 سيسي آبجوش 20 دقيقه دمكنيد روزي 3 فنجان ميل شود. – نيم ساعت قبل از غذا توتفرنگي ميل شود و يا اينكه 250 گرم توتفرنگي را با كمي شكر و آبليمو مخلوط نموده يك ساعت قبل از غذا ميل شود.
دو ساعت بعد ازغذا خربزه ميل شود.
زالزالك صبح و عصر ميل شود. – در فواصل غذا از زردآلو استفاده شود.
زرشك براي كم خوني مفيد است.
دختراني كه كم خون هستند از زيتون استفاده كنند يا برگ آن را به صورت دمكرده ميل كنند اگر چنانچه فشار آنها پايين است از دمكرده برگ زيتون استفاده نكنند.
كودكاني كه كم خون هستند روغن زيتون را بر بدن آنها بماليد.
طالبي 10 صبح و 5 عصر ميل شود.
قبل يا بعد از هر غذا 5 دانه فندق ميل شود زيرا فندق يكي از بهترين سازنده گلبولهاي قرمز ميباشد.
گردو در ساختن هموگلوبين خون كمك ميكند.
برگ درخت گردو2 گرم و يا پوست سبز گردو را در150 سيسي آب جوش 20 دقيقه دمكرده روزي سه فنجان ميل شود.
براي درمان انواع كم خوني ها آب گلابي را آهسته و با فاصله جرعهجرعه بنوشيد.
موز 5 عصر يك عدد ميل كنيد.