مضرات انار: ۸ جدی ترین عوارض انار برای سلامتی که باید مراقبشان باشید
آب انار نیز یک نوشیدنی سالم است. ولی این میوهی خوشمزه نیز عوارضی دارد که باید به آنها دقت کنید. در ادامه شما را با ۸ جدی ترین مضرات انار آشنا میکنیم.
مضرات انار برای سلامتی عبارتند از
۱. تاثیر آنزیمهای انار
آنزیمهای موجود در انار میتوانند جلوی عملکرد برخی از آنزیمهای کبدی را بگیرند. اگر برای اختلالات کبدی، داروی خاصی مصرف میکنید، قبل از خوردن انار یا آب آن با پزشک مشورت کنید.
۲. قند بالا
انار، اگر چه برای جلوگیری از دیابت مفید است، ولی برای مبتلایان به دیابت یک غذای ممنوعه است، زیرا قند بالایی دارد.
۳. کالری بالا
اگر رژیم غذایی دارید و مراقب مصرف کالری خود هستید، از خوردن این میوه یا آب آن پرهیز کنید. انار، کالری غذایی که میخورید را بالا میبرد و میتواند باعث افزایش وزن شود.
۴. اختلالات گوارشی
مصرف بیش از اندازه این میوه باعث اختلالات متعددی میشود. برخی از این اختلالات، تهوع، استفراغ، درد شکمی و اسهال هستند. اما این علائم معمولا پس از چند ساعت فروکش میکنند. مصرف بیش از اندازه انار میتواند لوله گوارشی را نیز تحریک کند.
۵. بروز علائم حساسیت
مصرف این میوه میتواند باعث بروز علائم حساسیتی شود. این علائم را در اینجا آوردهایم:
– بلع دردناک
– راش
– کهیر
– ورم صورت
– سختی در تنفس
– درد و تورم دهان
۶- بارداری و شیردهی
ظاهرا آب انار برای زنان باردار و شیرده بدون خطر است. با این وجود، شواهد کافی در مورد استفاده از انواع دیگر محصولات انار، از جمله عصارهی انار وجود ندارد. اگر میخواهید از انار استفاده کنید، باید از آب آن هنگام شیردهی یا بارداری استفاده کنید. البته قبل از استفاده از آن، با پزشکتان مشورت کنید.
۷- فشار خون پایین
خوردن آب انار ممکن است کمی فشار خون را پایین بیاورد. مصرف آب انار میتواند احتمال افت فشار خون را در افرادی که از فشار خون پایین رنج میبرند افزایش بیابد.
۸- جراحی
انار ممکن است بر فشار خون تاثیر بگذارد. این امر ممکن است با کنترل فشار خون در طول و بعد از عمل جراحی تداخل ایجاد کند. به یاد داشته باشید که دو هفته قبل از عمل جراحی، نوشیدن انار را متوقف کنید.
خوب، حالا که عوارض انار را میدانید، هوشیار باشید و سالم بمانید!
ترجمه : مژگان گوران