خواص دارویی جعفری
بر اساس این پژوهش جدید، جعفری معدن یكی از قوی‌ترین آنتی‌اكسیدان‌ها به نام «ﺁپی جنین» است كه ضد حساسیت، ورم و درد به شمار می‌رود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا می‌كند.

همچنین جعفری به منزله دوست دستگاه گوارش است و آن را می‌توان داروخانه بدن انسان دانست، زیرا حاوی ماده مسكن دردهای لثه و دندان و تمیزكننده دهان است.

 

این پژوهش نشان داد، بارزترین فواید جعفری این است كه به شكل‌گیری كلاژن كه ماده پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار می‌رود، كمك كرده و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت می‌كند.

 

بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژه‌‌ای دارد، زیرا اسیدی بودن آن را كنترل می‌كند و باعث تحریك ترشح آنزیم‌های گوارشی بویژه آنزیم‌های كیسه صفرا می‌شود و از این طریق به هضم چربی گوشت كمك می‌كند.

 

مصرف جعفری باعث كاهش نفخ شكم و دردهای معده ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب می‌شود و در كاهش چربی خون، از بین رفتن درد و كاهش اسیداوریك به عنوان عامل بیماری نقرس نقش ایفا می‌كند.

ارسال نظر