در مقایسه با گردو های معمولی، پیکن از ارزش غذایی بسیار بالانری برخوردار است. بر اساس آمارهای ارائه شده، پیکن مهم ترین منبع دریافت اسید اولئیک می باشد. شما می توانید با مصرف یک عدد پیکن معمولی، بیش از 75 درصد نیاز روزانه خود اسید اولئیک دریافت کنید. متاسفانه به دلیل قیمت بالای نهال این گیاه و کاهش ارزش ریال، هیچکس قادر به پرورش دادن پیکن نیست. برای آشنایی بیشتر با خواص پیکن ما را همراهی کنید.
کاهش کلسترول یکی از مهم ترین خواص پیکن است. همان طور که می دانید، سطح بالای کلسترول در بدن یکی از دلایل برخی اختلالات قلب و عروق است. یک مطالعه بالینی که در سال 2011 توسط گروه تحقیقاتی استیو، در دانشگاه پزشکی سن دیگو انجام شده است، مقدار بالای اسید چرب امگا 3 و دیگر چربی های مفید این ماده، می تواند سطح LDL را به شدت پایین بیارود. تجمع این کلسترول های مضر در میان شریان های بدن باعث می شود تا خون رسانی به خوبی انجام شده، و بیماری هایی مانند انسداد شراین، حملات قلبی و سکته مغزی شما را تهدید کند.
دکتر استیون برندج بر این باور است مصرف پیکن می تواند برای بیماران دیابتی بسیار مفید باشد. بر اساس آخرین تحقیقات، 10 درصد از جمعیت آمریکا به دیابت دچار هستند. همان طور که می دانید، دیابت نوعی اختلال سوخت ساز است که در ان بدن به ترشح انسولین مقاوم شده و در نتیجه سطح قند خون بالا می رود. خواص پیکن در حفظ سطح قند خون مخصوصا در افراد دیابتی بسیار مفید است. دیابت خطر ابتلا به اختلالات قلب و عروق را افزایش می دهد و از این رو ضروری است که یک رژیم غذایی سالم با مواد مغذی لازم داشته باشیم. مصرف این آجیل ها نه تنها برای افراد مبتلا به بیماری دیابت توصیه می شود، بلکه برای دیگران نیز برای جلوگیری از وقوع آن در وهله اول ضرروی است.
این گردو شامل مواد تشکیل دهنده مانند توکوفرول و مونومرهای فلان 3-اول است که به مهار اکسیداسیون چربی های موجود در خون کمک می کند که به نوبه خود محافظت در برابر بیماری های قلبی را فراهم می کند. در سال 2013 آزمایشاتی در جهت بررسی تأثیر پیکن بر روی ظرفیت آنتی اکسیدانی، کایتچین ها و کاهش اکسیداسیون LDL در انسان انجام شد. یافته ها از این حکایت دارد که ترکیبات فعال موجود در این گیاه، به صورت موثری بر روی سلامت قلب تاثیر دارد.
کاهش وزن یکی از معضل هایی است که این روز ها در حال تبدیل شدن به یک اپیدمی می باشد. متاسفانه در حال حاضر بیش از 35 درصد جمعیت زمین به اضافه وزن دچار هستند که این خبر بسیار نگران گننده است چرا که اضافه وزن خطر ابتلا به بیماری های مزمنی مانند مشکلات قلبی و دیابت را افزایش می دهد. پیکن باعث افزایش متابولیسم و افزایش سدیم می شود و بنابراین در مدیریت وزن مفید است. اگر چه آنها غنی از چربی هستند، اما همچنین مقادری بالایی پروتئین و فیبر نیز دارند. این موضوع باعث می شود که شما با خوردن آنها تا ساعات زیادی سیر بمانید و نیازتان به غذاهای پر کالری کاهش پیدا کند.
از مهم ترین موادی که می توانند به سلامت استخوان ها کمک می کنند، فسفر و کلسیم می باشند. تحقیقات نشان می دهد که 85 درصد استخوان ما از فسفر تشکیل می شود. آن 15 درصد هم به بافت ها و سلول ها تعلق دارند. شما می توانید با مصرف فسفر، تراکم استخوانی خود را افزایش دهید که این کار منجر به تقویت سلامت آنها می شود. کلسیم نیز خطر ابتلا به پوکی استخوان را در شما کاهش می دهد.
مواد مغذی مثل منگنز، مس و تیامین در پیکان، به عملکرد سالم مغز مربوط می شوند. تیامین به بیماران مبتلا به سندرم Wernicke-korsakoff، که یک اختلال مغزی در الکل است، تجویز میشود. از سوی دیگر، مس و منگنز سبب جلوگیری از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد مغز و جلوگیری از بیماری های پارکینسون و آلزایمر می شود. برای داشتن مغزی پویا، بهتر است روزی چند عدد پیکن مصرف کنید.
همیشه با شما خواهیم بود
021-33972251
0935-9494634
شنبه تا چهارشنبه
ساعت 9 الی 17
پنجشنبه ساعت
9 الی 14
کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ