راههای قوی کردن و سالم ساختن استخوانها با تغذیه
تحقیقات جدید در دانشگاه آریزیونا و آرکانزاس نشان داده است که بیشتر زنان یائسه ای که روزانه حدود 18 میلی گرم آهن دریافت میکنند از چگالی استخوان بیشتری برخوردارهستند.
نقشی که آهن در چگالی استخوان دارد به دلیل تاثیر آن در ساختن کولاژن میباشد که از ترکیبات اصلی استخوان محسوب میگردد. از گوشت، مرغ، ماهی و لوبیا میتوان بعنوان منابع خوبی از آهن نام برد.
همچنین محققان دریافته اند که فواید آهن در استخوان سازی به میزان مصرف کلسیم در روز (1200 ـ 800 میلیگرم) وابسته میباشد.
مشاهده شده است که توازن در جذب آهن و کلسیم بهترین فایده را برای سلامت استخوان به همراه دارد.
بنابراین آهن و کلسیم را میتوان در بین مواد مغذی دیگر که برای استخوانها مفید میباشند قرار داد و مطمئن باشید که با استفاده صحیح از هرم غذایی (استفاده از همه گروههای غذایی)، بدنی سالم خواهید داشت.