روغن هسته انگور بیماریهای قلبی را بهبودی میبخشد
ک کارشناس ارشد تغذیه در یزد افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی و بهبود بیماریهای قلبی عروقی را از خواص و فواید روغن هسته انگور دانست.
یوسف نقیایی با بیان این مطلب تاكيد كرد: انگور با دارا بودن فیبر غذایی در بهبود بیماری یبوست و حركات دستگاه گوارش موثر است
وی مهمترین مواد مغذی تشكیل دهنده انگور را كربوهیدراتها یا قند دانست و افزود: هر یكصد گرم انگور، 16 گرم كربوهیدرات دارد كه بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است كه قند خون بدن را نیز تامین میكند.
مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: حجم هر 15 عدد دانه انگور تقریبا معادل یك سوم لیوان است كه خود یك واحد غذایی محسوب میشود.
وی توصیه کرد: بیماران دیابتی باید از مصرف بیش از حد میوه انگور اجتناب كنند، چراكه مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.
این کارشناس تغذیه ضمن بیان این مطلب که انگور با داشتن فیبر در كاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حركات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد، گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
یوسف نقیایی در پايان با بیان این كه امروزه از هسته انگور روغن خوراكی تهیه میشود، اذعان داشت: افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی، بهبود بیماریهای قلبی عروقی، افزایش شادابی و طراوت پوست، بهبود آسم و آمفیزم و اثرات مفید در پیشگیری و بهبود سرطانهای كولون، پروستات و سینه از مهمترین فواید روغن هسته انگور است.