طب سنتی و درمان سرطان
طب سنتی می تواند در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها به شما کمک کند و مانع بروز بیماری های خطرناک در بدنتان شود دفع سموم بدن ،پیشگیری از سرطان های مختلف و تنظیم فشار خون با انواع دمنوش های طبیعی امکانپذیر است بهتر است در برنامه غذایی تان از محصولات طب س
سرطان برای همهی ما کلمهی آشنایی است. این روزها افراد بسیاری درگیر این بیماری هستند و سعی میکنند به شیوههای گوناگون آن را درمان کنند.
فرهاد وحید متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: طبق مطالعات صورت گرفته استفاده از رژیم غذایی ناصحیح سبب افزایش شاخص های التهابی می شود که این شاخص ها نقش موثری در بروز سرطان ایفا می کنند.
وی با اشاره به اینکه موادی مانند زعفران، زردچوبه، سیر و پیاز خاصیت ضد التهابی دارند؛ افزود: مصرف مداوم این مواد موجب کاهش التهاب در بدن افراد می شود و از بروز سرطان جلوگیری می کند.
این متخصص تغذیه یاد آور شد: مصرف بیش از حد روغن های صنعتی حاوی اسیدهای چرب ترانس و اشباع، گوشت قرمز و لبنیات پرچرب منجر به افزایش التهاب می شود که احتمال ابتلا به سرطان رادر بدن افراد افزایش می دهد.
وحید در خصوص انواع التهاب تصریح کرد: التهاب به دو دسته سیستماتیک و مزمن تقسیم می شود که قرمزی ناحیه ای از پوست نشان دهنده التهاب سیستماتیک است در حالی که التهاب مزمن در درون بدن وجود دارد .
وی عنوان کرد: افراد می توانند با صرف هزینه اندکی با استفاده از شاخص التهابی رژیم غذایی (DII) از میزان سالم یا ناسالم بودن رژیم خود آگاهی پیدا کنند.
وحید ابراز داشت: شاخص التهابی رژیم غذایی به عنوان معیاری برای پیش بینی بیماری هایی مانند سرطان و فشارخون که التهاب مزمن در پیدایش آن ها دخالت دارد، به کارگرفته می شود.
اگرچه قرارگرفتن در معرض بعضی از آلودگی ها، امری اجتناب ناپذیر است ونمییتوان آن را به طور کامل از زندگی حذف کرد، اما روشهایی وجود دارد که می توان با به کارگیری آن، از انباشت سموم در بدن جلوگیری کرد. به عنوان مثال می توان آدامس نخورد، اگر قرار است غذایی از بیرون منزل تهیه کنیم ظرف مناسب تهیه کنیم تا مجبور نباشیم غذا را برای چند ساعت در ظروف یکبار مصرف نگه داری کنیم، می توانیم خودروی خود را برای مسیرهای کوتاه از پارکینگ خارج نکنیم؛ اگر گوشت تهیه کرده ایم آن را همراه چند شاخه رزماری یا آویشن، تخم گشنیز بپزیم تا اطمینان حاصل کنیم که سموم گوشت تا حدی گرفته شده است و بعد از پختن، سبزی را از ظرف بیرون بیاوریم.
علاوه بر رعایت این موارد، یکی از کارهای کمک کننده استفاده از دمنوش های سم زداست تا سمومی که در طول روز در بدن ما جمع شده است، دفع شود. مصرف دمنوش، اجازه تجمع سموم را در بدن نمی دهد به عنوان مثال اگر شما دارویی مانند پنی سیلین یا آموکسی سیلین مصرف کرده اید یا ماده غذایی خورده اید که باعث انباشت سموم در بدن می شود با مصرف دمنوش می توانید این سموم را از بدن دفع کنید.
چای سبز: از بوته ای به نام «کامیلیا سینسیس» به دست می آید و همان بوته ای است که چای سیاه، سبز و سفید از آن به دست می آید. رنگ، طعم و مزه آن به میزان رشدبرگ ها، زمان برداشت و طرز عمل آوری آن ارتباط دارد. چای سبز با سرطان سینه، معده و پوست مقابله می کند.
سیر: این گیاه با بروز سرطان گوارشی مقابله می کند.مصرف سیر در حفظ سلامت قلب و عروق نیز نقش دارد.
عصاره دانه انگور: نتایج آزمایش های بالینی نشان می دهد عصاره دانه انگور با سرطان سینه، معده، روده بزرگ، پروستات و ریه مقابله می کند. عصاره دانه انگور بی ضرر است.
ادویه ها: بیشتر ادویه هایی که برای پخت غذاها به کار می رود برای حفظ سلامت مفید است.
این ادویه ها دارای خاصیت ضد سرطانی نیز است از جمله زردچوبه، زنجبیل و رزماری.تقریباً همه میوه و سبزی های تازه خاصیت ضد سرطانی دارد.به دلیل دارا بودن فیبر میوه و سبزیجات از جمله سیب، کلم بروکلی، کلم برگ و غیره با سرطان لوله گوارشی مقابله می کند. جوانه ها و آب سبزیجات از جمله علف گندم نیز به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، آنزیم ها، ویتامین ها و مواد معدنی با سرطان مقابله می کند و مانع از بروز آن می شود.
وی گفت: افراد باید از مصرف غذاهای پرچرب و حاوی مقادیر زیادی نمک پرهیز کنند و با پیروی از الگوی تغذیه ای صحیح و استفاده از میوه و سبزیجات را جز برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.