Loading...

چگونه سوء هاضمه باعث کلسترول بالا می شود ؟

چگونه سوء هاضمه باعث کلسترول بالا می شود ؟
لیپیدها بخشی از مواد موجود در بدن هستند که وظایف مهمی را ایفا می نمایند . لیپیدها در ساختار غشاء سلولی شرکت نموده ، به عنوان ذخیره ی انرژی عمل می نمایند ،

به علاوه لیپیدها نقش هورمونی و پیام رسان ثانویه دارند . غلظت لیپیدهای پلاسما در هر زمان بیانگر تعادل بین تولید ، استفاده و ذخیره ی چربی است.

این دسته از مواد برای اینکه دارای عملکرد صحیح باشند، باید مقدار آن ها در حد  مورد نیاز بدن باشد بنابراین افزایش سطح آن ها در خون ، می تواند منجر به بروز اختلالاتی مثل کلسترول بالا شود که حاصل آن بروز بیماری های مختلف از جمله آترواسکلروز است.

از آن جا که کلسترول بالا در خون مشاهده می شود و خونی که در عروق جریان دارد ترکیبی از صفرا، سودا ، دم و بلغم آست بنابراین ردپای کلسترول را باید در بین این اخلاط جست و جو نمود.

براساس توضیحات مفصلی که در کتب طب سنتی ایران وجود دارد غذا از زمانی که وارد دهان می گردد تا زمانی که آماده ی استفاده سلولی می شود، مراحل مختلفی را طی می نماید . اکثر قریب به اتفاق حکما به این اصل که هضم تا مصرف مواد غذایی توسط بافت همچنان ادامه دارد اتفاق نظر دارند . بنابر نظر ابو علی سینا و اکثر حکمای طب سنتی ایران زمین هضم در بدن انسان شامل چهار مرحله می باشد و در هریک از این مراحل چهارگانه ، فرآیندهای خاصی روی ماده غذایی صورت می گیرد تا قابلیت ورود به مرحله ی بعدی را پیدا کند .

این مراحل عبارتند از:

  1. هضم اول
    هضم معدی است و در این مرحله تغییر در برخی از صفات و کیفیات ماده غذایی ایجاد می شود و مواد مناسب برای جذب که به آن کیلوس معدی گفته می شود جذب شده و جهت ادامه ی هضم در اختیار کبد قرار می گیرد.
  2. هضم دوم
    هضم کبدی بوده و در این مرحله  صورت نوعیه ی غذا دچار تغییر شده و کیلوس و اخلاط چهارگانه از آن حاصل می شود که از طریق عروق در اختیار  بافت های مربوطه قرار می گیرد.
  3. هضم سوم
    هضم عروقی است که در این مرحله غذا نزدیک به صورت نوعیه ی  عضو مربوطه می شود.
  4. هضم چهارم
    هضم عضوی می باشد که غذا به صورت کامل صورت نوعیه ی عضو مربوطه را پذیرفته است، یعنی اینکه کاملا شبیه به همان عضو می شود.

اخلاط تولید شده ، در چه صورتی کیفیت خوبی خواهند داشت ؟

تاثير بيماري ‌هاي کبدي روي پوست

همان گونه که بیان شد، اخلاط نتیجه ی هضم دوم یا هضم کبدی می باشند و برای اینکه این اخلاط با کیفیت مناسب تولید شوند ، دو شرط دارد :

  1. کبد باید در سلامت کامل باشد تا بتواند عمل هضم را به درستی انجام دهد.
  2. مواد اولیه (کیلوس معدی) که برای تولید اخلاط استفاده می شوند، باید ترکیب مناسبی داشته باشند که برای این موضوع ، لازم است معده سالم باشد و کیفیت مواد غذایی مصرفی مناسب باشد.

خون سالم و طبیعی چگونه تولید خواهد شد ؟

 

علائم افزایش غلظت خون چيست؟

 

مهمترین عامل در تولید خون سالم  و به اصطلاح حکما خون طبیعی در کبد به عنوان محلی که در آن اخلاط چهار گانه به تناسب هر عضوی شکل می گیرند، وابسته به این است که معده بتواند ماده اولیه را با کیفیت لازم در اختیار کبد به عنوان دومین عضو مهم دخیل در هضم قرار دهد، زیرا در صورتی که هضم معدی با اختلال روبرو شود، بقیه ی اعضای دخیل در انجام سایر مراحل هضم چهارگانه مثل کبد، عروق و بافت ها نمی توانند از ماده اولیه ی خوبی برای انجام سایر مراحل هضمی استفاده نموده و دچار ضعف و نقصان عملکرد می شوند که می تواند یکی از موارد بروز و نمود بالا رفتن کلسترول باشد.

بنابران این فرضیه شکل می گیرد که سوء مزاجات معده به دلیل ایجاد اختلال هضم در این عضو می توانند نقش مهمی در ایجاد اختلالات بیوشیمیایی خون از جمله کلسترول بالا داشته باشند و ارگان های هدف در درمان این بیماران معده است و در صورتی که در اولین قدم برخورد با این بیماران، اقدام به درمان سومزاج معده شود، این امکان وجود دارد که بهبود هضم نقش بسیار مهم و موثری در درمان  کلسترول بالا داشته باشد.

بهبود عملکرد معده و درمان سو مزاج معده

 

 

جهت بهبود عملکرد معده و  درمان سو مزاج معده استفاده از مقطر پنج گیاه پاپریکا توصیه می شود. این مقطر، حاصل ترکیب عصاره گیاهان گرم و خشکی است که عملکرد درمانی آن­ها خصوصاً در دستگاه گوارش متمرکز می باشد. این حالت باعث می شود دستگاه گوارش به ­طور مشخص و به ­شکل هدفمند، تحت تاثیرگرمای این محصول قرار گیرد هم­چنین، توانایی و موفقیت مکانیسم اثر این محصول در دفع خلط بلغم از معده­، سبب می­شود در مدت زمان کوتاهی تمام عوارض و مشکلات مربوط به سرد مزاج معده  برطرف شود­.

 

بازکننده عروق پاپریکا (کاردی آی) - پارسی طب

همچنین جهت کاهش کلسترول بالا خون  استفاده از مقطر پاکسازي خون و عروق پاپريکا (17 گياه) پيشنهاد  می شود  گياهان به کار گرفته شده در اين محصول همگي در دفع چربي­هاي زايد از خون و کبد نقش بسزايي دارند بنابراين باعث کاهش کلسترول، مي­شود.

اين مقطر به راحتي به محل ايجاد رسوب­ها دراعماق ظريف مويرگ­ها نفوذ کرده و با توجه به توانايي بالاي دفع چربي­هاي رسوب شده و شناور­سازي آن­ها، در مدت زمان نسبتاً کوتاهي عوارض ناشي از بيماري تصلب شرايين را نیز بهبود مي‌بخشد.

0
بازخوردها
    ارسال نظر
    Day Deal
     

     همیشه با شما خواهیم بود

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسبوک     فروشگاه اینترنتی دی دیل در توییتر    فروشگاه اینترنتی دی دیل در اینستاگرام

      

      

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در تلگرام      فروشگاه اینترنتی دی دیل در پینترنست     فروشگاه اینترنتی دیل دیل در آپارات

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسنما      دی دیل در کلوب    فروشگاه اینترنتی دیل دیل در لنزور 

                   

     

                 تماس با ما            

      

    021-33972251

     

    0935-9494634

     

    شنبه تا چهارشنبه

     

    ساعت 9 الی 17

     

    پنجشنبه ساعت

     

    9 الی 14

     

     

    کد کیو آر فروشگاه




    کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ

    برند ها