انجام دادن ۹ کار پس از خرید گوشی اندرویدی

انجام دادن ۹ کار پس از خرید گوشی اندرویدی
پس از خرید گوشی اندرویدی این ۹ کار را انجام دهید
 
۱) محتویات درون بسته بندی را به‌دقت بررسی کنیددر جعبه را باز کنید و گوشی را از آن خارج کنید. سپس به دنبال مواردی نظیر کابل‌ها، شارژرها و یا هدفون بگردید. معمولاً لوازم فابریک همراه گوشی چندان هیجان انگیز نیستند، اما گاهی اوقات وسایلی نیظر شارژرهای سریع یا هدفون‌های با کیفیت نیز درون بسته بندی گوشی‌ها پیدا می‌شوند.برای همین حواستان را جمع کنید که همان مواردی که باید در بسته بندی وجود داشته باشد را دریافت کرده‌اید.

 

۲) گوشی را به دقت بررسی کنید

هنگامی که گوشی را از جعبه خارج کردید باید بررسی کنید که جایی شکستگی نداشته باشد و همچنین دقت کنید که تمام برچسب‌ها و طلق‌های محافظت کننده گوشی که به‌صورت پیش فرض توسط کارخانه نصب می‌شوند وجود داشته باشند. اگر احساس کردید مشکلی وجود ندارد تمام این برچسب‌ها را بردارید به لنز دوربین نیز از نزدیک نگاه کنید تا برچسب محافظی روی آن قرار نگرفته باشد، چرا که همین برچسب‌های ساده می‌توانند عکس‌هایتان را خراب کنند.

۳) حواستان به شارژ باطری باشد

اگر شارژ باطری گوشی کم است حتماً در اولین فرصت آن را شارژ کنید، چرا که در غیراینصورت ممکن است در لحظات ابتدایی که مشغول لذت بردن از گوشی هستید خاموش شود،از سوی دیگر بهترین موقع برای بررسی عملکرد صحیح باطری گوشی، کابل‌ها و شارژرها نیز همین موقع است.

۴) اگر می‌توانید به وای‌فای وصل شوید

اگر به یک اینترنت پرسرعت بی‌سیم دسترسی دارید حتماً به آن متصل شوید،چرا که در راه‌اندازی اولیه گوشی ممکن است نیاز به دانلود برخی موارد داشته باشید.

۵) در صورت نیاز اندروید را آپدیت کنید

در بسیاری از مواقع هنگامی که گوشی را روشن می‌کنید از شما درخواست می‌شود سیستم عامل را آپدیت کنید.اگر برای شما هم این اتفاق افتاد کافیست یک فایل چند صد مگابایتی یا حتی بیشتر را دانلود کنید.سعی کنید این کار را قبل از نصب برنامه‌ یا آپدیت آنها انجام دهید.

۶) به اکانت گوگل خود وارد شوید

اگر قصد استفاده از سرویس‌های گوگل و گوگل‌پلی را دارید باید به اکانت خود وارد شوید.ممکن است در حین انجام فرآیند تنظیم اولیه گوشی، وارد اکانت خود شده باشید. اما اگر این اتفاق نیفتاد بهتر است در اسرع وقت وارد اکانت گوگل خود شوید تا از جدیدترین آپدیت‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها مطلع شوید.

۷) اپلیکیشن‌ها را آپدیت کنید

برنامه‌ها و سرویس‌های مختلفی بر روی گوشی شما به‌صورت پیش فرض نصب شده‌اند که برخی برایتان مفید و برخی بی‌استفاده هستند. اکثر این برنامه‌ها نیازمند به‌روزرسانی هستند. برای این‌کار هم می‌توانید با نصب برنامه گوگل‌پلی و آپدیت مستقیم در آن این کار را انجام دهید. همچنین می‌توانید آپدیت خودکار برنامه‌ها را نیز فعال/غیرفعال کنید.

۸) سری به بخش تنظیمات بزنید

احتمالاً شما برای تنظیم صدا و روشنایی صفحه نمایش باید به بخش تنظیمات مراجعه کنید تا همه چیز مطابق میلتان باشد.در بخش تنظیمات موارد زیادی هستند که ارزش صرف کمی وقت برای بررسی‌شان را دارد. اگر در تنظیم برخی گزینه‌ها دچار مشکل شده‌اید می‌توانید با مراجعه به انجمن‌های پشتیبانی مختلف، مشکل را برطرف کنید. همچنین در این بخش می‌توانید روش امنیتی صفحه قفل گوشی خود را نیز انتخاب کنید که برای بعضی از کاربران بسیار مهم و حیاتی محسوب می‌شود.

۹) به اکانت‌های خود در سرویس‌های مختلف وارد شوید

از فیسبوک یا توییتر استفاده می‌کنید؟ پس در اولین فرصت به اکانت خود در این شبکه‌ها وارد شوید. علاوه بر این ورود به اکانت‌های سامسونگ یا سونی و یا اپلیکیشن‌هایی نظیر Moto Connect نیز تا حدودی ضرورت دارد. برخی از این سرویس‌ها می‌توانند به اکانت گوگل شما متصل شوند.

ارسال نظر