طرز تهیه نان سمیت ترکیه

طرز تهیه نان سمیت ترکیه
در این مطلب روش پخت خوشمزه نان ترکیه ای را به شما آموزش می دهیم .

مواد لازم

آرد 500 گ

پودر مایه خمیر فوری 1 ق س

شکر 1 ق چ

بهبود دهنده 2/1 ق چ

تخم مرغ 2 عدد

شیر ولرم 120 میلی لیتر

 آب ولرم 80 میلی لیتر

نمک 1 ق چ

روغن مایع 3 ق س

کنجد تفت داده به مقدار لازم

 

نان سمیت – ترکیه

 
طرز تهیه

در ظرفی مناسب آرد ، مایع خمیر ، شکر، بهبود دهنده و تخم مرغ را با قاشق چوبی همزده سپس مخلوط شیر ولرم و آب ولرم را به خمیر افزوده و در مرحله آخر نمک و روغن مایع را بیفزایید و با قاشق چوبی همزده سپس با دست به مدت 8-10 دقیقه ورز داده شود . مایع را در کاسه ای که کمی آرد پاشیده اید به صورت چانه گذاشته دوباره مقداری آرد پاشیده و با دستمال پوشانده و در محیطی نسبتاً گرم قرار دهید مدت استراحت 50-40 دقیقه می باشد خمیر ورآمده را روی سطحی به مدت 1 دقیقه ورز داده و به 6 قسمت به وزن تقریبی 140 گرم تقسیم کنید . هر کدام از چانه ها را روی سطحی آرد پاشی شده لوله کنید سپس لوله باریک و بلند را دولا کرده به هم پیچ دهید و به صورت حلقه در آب معمولی که در کاسه می باشد فرو برده سپس در کنجد فراوان غلتانده در سینی چرب شده با فاصله به مدت 20 دقیقه با پوشش استراحت دهید . فر را که از قبل داغ نموده اید با درجه 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید. 

نکته 1 : در صورت چسبندگی کمی آرد بیفزایید . 

نکته 2 : درصورت سفتی خمیر کمی شیر اضافه نمایید.

 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد