۱۰ موضوعی که نباید هیچوقت از نامزدتان پنهان کنید

۱۰ موضوعی که نباید هیچوقت از نامزدتان پنهان کنید
رابطه‌ای جدی با او شروع کرده‌اید حداقل باید واقعیت‌های مهم و اساسی زندگی شما را بداند.

بی‌تردید خیلی چیزها در رابطه باید پنهان بماند، هم برای حفظ رمزآلودگی رابطه و هم جلوگیری از درگیری. ولی مواردی هست که نباید هیچوقت از طرفتان پنهان نگه دارید.

 

۱. هزینه‌هایتان

وضعیت مالی شما، اینکه مقروض هستید یا نه، چقدر درآمد دارید و از این قبیل ازجمله مسائلی هستند که باید قبل از جدی‌تر شدن رابطه به اطلاع طرفتان برسانید. حتی اگر اینکار را نکنید، او یک روزی این موضوعات را خواهد فهمید، پس بهتر است خودتان اینکار را بکنید.

۲. روابط سابقتان

البته نه همه جزئیات را ولی طرف شما حق دارد بداند چه نوع ارتباطاتی داشته‌اید و این ارتباطات چه مدت طول کشیده‌اند. روابط قبلی می‌تواند بر رابطه جدیتان تاثیر داشته باشند، مخصوصاً اگر هنوز با آن فرد قبلی در تماس باشید.

۳. آرزوها، اهداف و امیدهایتان برای آینده

اگر تصمیم دارید این فرد را شریک زندگی‌ خودتان کنید، باید آمال و آرزوها و اهدافتان را با او در میان بگذارید. باید به او بگویید چه برنامه‌های کوتاه یا بلندمدتی در سر دارید تا شاید بتوانند مسیر زندگی شما را درک کرده و در این راه از شما حمایت کنند.

۴. انتظاراتتان از رابطه

لطفاً انتظاراتتان را خیلی شفاف از همان ابتدای رابطه مطرح کنید. اگر در این زمینه با طرفتان رک و راست نباشید، نمی‌توانید از او انتظار داشته باشید که توقعاتتان را برآورده کند. او باید بداند که چه می‌خواهید و از رابطه چه انتظاراتی دارید.

۵. عقاید مذهبی‌تان

اعتقادات مذهبی قوی می‌تواند بر رابطه تاثیر بگذارد. اگر هر دو شما توجه چندانی به این نوع  اعتقادات ندارید، اشکالی ندارد ولی اگر مثلاً یکی از شما بی‌دین باشید و دیگری بسیار متعصب مذهبی، ممکن است مشکلاتی در آینده رابطه‌تان ایجاد شود. مطمئن شوید که درمورد این موضوعات به اندازه کافی با هم صحبت کرده‌اید.

۶. گرایشات سیاسی‌تان

این هم مثل اعتقادات مذهبی می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی بر رابطه داشته باشد. خیلی افراد هیچ گرایش سیاسی ندارند به همین دلیل مشکلی برایشان پیش نمی‌آید. ولی اگر شما گرایش سیاسی خاصی دارید، حتماً باید طرفتان را از این موضوع باخبر کنید.

۷. مشکلات سلامتی جدی

سلامتی شما نه تنها برای خودتان بلکه برای همسر آینده‌تان هم مهم خواهد بود. پس فردی که برای یک رابطه جدی وارد زندگی شما شده است حق دارد از وضعیت سلامتی شما مطلع بوده و اگر مشکلات جسمی جدی مثل دیابت، اپیلپسی، یا بیماری‌های مقاربتی دارید، باخبر شود. همچنین او باید بداند که سابقه یا تاریخچه خانوادگی ابتلا به سرطان در خانواده خود داشته‌اید یا خیر.

۸. دیدگاهتان نسبت به ازدواج و بچه‌دار شدن

اینکه چه زمان و چطور می‌خواهید ازدواج کنید، اینکه دوست دارید بچه‌دار شوید یا خیر، اینکه دوست دارید چند تا بچه داشته باشید، کی بچه‌دار شوید، چطور بچه‌هایتان را تربیت کنید و مسائلی از این قبیل باید قبل از جدی‌تر شدن رابطه صحبت شود. اینها تصمیماتی هستند که باید در کنار هم بگیرید.

۹. نواقص و ضعف‌هایتان

این فرد جدید قرار است به نزدیک‌ترین کس شما تبدیل شود. بنابراین حق اوست که ضعف‌ها، آسیب‌پذیری‌ها و نواقص شما را بداند تا بتواند در این موارد کمکتان کند. شاید حرف زدن درمورد این موضوعات و نشان دادن جنبه آسیب‌پذیر خودتان به کسی سخت باشد ولی این کار در روابط جدی اهمیت زیادی دارد و ایجاد اعتماد و صمیمیت می‌کند.

۱۰. بچه‌هایی که از روابط و ازدواج‌های قبلی دارید

هیچوقت نمی‌توانید بچه‌هایی که از ازدواج‌های قبلی‌تان داشته‌اید را از رابطه جدیدتان مخفی کنید. حتی اگر بچه‌ها با شما زندگی نکنند، فرد جدیدی که وارد زندگی شما شده است حق دارد از این موضوع مطلع باشد زیرا ممکن است انشعابات در آینده داشته باشد.

 

در همه روابط رازهایی وجود دارد، هر شخص ناگفته‌هایی دارد که تابحال به هیچکس نگفته است. هیچ اشکالی ندارد رازهای شخصی‌تان را برای خودتان نگه دارید، ولی فردی که وارد زندگی شما شده است و رابطه‌ای جدی با او شروع کرده‌اید حق دارد یکسری واقعیات درمورد شما را بداند. خیلی مهم است که قبل از اینکه خودش این موضوعات را در مورد شما بفهمد، خودتان با او صحبت کنید.

ارسال نظر