انسان های موفق قبل از خواب چه می کنند
اما آنها با بقیه روز خود چه می کنند؟ افراد موفق قبل از خواب چه کارهایی انجام می دهند؟ آیا می خواهید تا این راز را بدانید؟ افراد موفق سعی می کنند تا هر روز نسبت به روز قبل موفق تر و بهتر باشند.
بیل گیتس صاحب شرکت مایکروسافت یک فرد علاقه مند به مطالعه است. هر شب قبل از خواب، او یک ساعت وقت را برای خواندن کتاب در موضوعات مختلف از سیاست گرفته تا موضوعات روز جامعه، صرف می کند.
داشتن مطالعه مداوم، علاوه بر اینکه به افزایش دانش شما کمک می کند، استرس روزانه شما را کاهش داده و قدرت حافظه شما را بهبود می بخشد. در مطالعه جامعی که در سال ۲۰۰۹ توسط دانشگاه آسکس انجام شد، نشان داده شد که یک مطالعه کوتاه ۶ دقیقه ای در روز می تواند میزان استرس شما را تا ۶۸ درصد کاهش دهد.
فایده دیگر خواندن یک کتاب خوب در هر شب این است که باعث بهبود حافظه بلند مدت شما خواهد شد. هر بار که شروع به مطالعه می کنید، مغز شما شروع به کار می کند و مثل این است که در حال یک کار عمیق فکری هستید. یک مطالعه در بریتانیا نشان داد که افرادی که کارهای فکری مثل مطالعه انجام می دهند، نسبت به سایرین ۳۲ درصد کمتر به آلزایمر در سن های بالا دچار می شوند.
آریانا هافینگتون، بعد از بهبود از بیماری و خوردن ۶ بخیه در سرش تصمیم گرفت تا از وسایل الکترونیکی جدا شود. هرشب قبل از خواب او تلفن همراه خود را در اتاق دیگری می گذارد و به این ترتیب قبل از خواب دیگر آشفته و پریشان نخواهد بود.
بنا بر گفته های دکتر چارلز زیسلر، استاد طب خواب، در دانشگاه هاروارد، نورهای سفید تولید شده توسط صفحه تلفن همراه شما ریتم خواب طبیعی بدن شما را مختل می کند و در واقع بدن شما فکر می کند که هنوز روز است. این نورهای سفید یک پیام به مغز شما می فرستد که از ترشح شیمیایی در مغز جلوگیری می کند، و این مسئله باعث می شود تا شما سخت تر به خواب بروید. پس اگر می خواهید تا شب ها خواب آرامی داشته باشید، تلفن همراه خود را در اتاقی دیگر بگذارید.
مدیر عامل شرکت معروف بافر Buffer دوست دارد هر شب قبل از خواب یک پیاده روی سریع داشته باشد. او از این پیاده روی برای فراموش کردن افکار مربوط به کار، و همچنین خسته کردن خود استفاده می کند. برای یک فرد پر مشغله ، عادت پیاده روی در آخر شب می تواند راهی خوب برای آرامش بعد از یک روز پر استرس کاری باشد. علاوه بر این، پیاده روی روزانه فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد .
یک مطالعه نشان می دهد که پیاده روی می تواند خلاقیت را در انسان افزایش دهد. وقتی شما در حال راه رفتن هستید، فکر و ذهن شما پر از شور و نشاط می شود که این موضوع ذهن شما را برای داشتن ایده های جدید باز می کند. پس اگر به مشکلی برخودید که راه حلی برای آن ندارید، شب وقت مناسبی است تا با پیاده روی ذهن خود را آرام کنید و راه حلی خوب و مناسب برای مسئله پیدا کنید.
رسانه Maven برای مدتی طولانی بر روی ایده مدیتیشن به صورت جمعی کار می کرد. خانم وینفری یک برنامه روزانه داشت، بعد از یک روز پر استرس کاری چه چیز بهتر از یک تمرین کوتاه مدیتیشن خواهد بود.
اغلب مردم از انجام تمرینات مدیتیشن خجالت می کشند و نکته جالب اینجاست که آنها همیشه معتقدند که اینکار بسیار کمک کننده و مفید است. اما در مطالعه ای در سال ۲۰۱۴ که بر روی ۱۹۰۰۰ نفر که تمرینات مدیتیشن را انجام می دادند انجام شد، این تاثیر مفید مشهود و علنی بود. مدیتیشن به کاهش استرس، اضطراب، افسردگی و درد کمک می کند.
در سال ۲۰۰۶، ورا وانگ اظهار داشت که عادات شبانه او شامل: ” یک زمان کوتاه طراحی ونقاشی است، در حداقل ممکن و در معنای واقعی کلمه نقاشی” گاهی اوقات، سکوت شب بهترین زمان برای بروز و ایجاد ایده های خلاقانه است.
جالب تراز همه اینکه یک مطالعه جمعی نشان می دهد که شب بهترین زمان برای بروز ایده های خلاقانه است، حتی اگر به خاطر داشتن یک روز سخت کاری بسیار خسته شده باشید. یک مطالعه که توسط دانشگاه آلبیون انجام شده نشان می دهد که : ” کارهایی که نیاز به بینش خلاقانه دارند، در زمانهای خارج از روز (شب) بهتر جواب می دهند”
اگر انسان سحرخیزی باشید، پس بیشترین میزان خلاقیت شما درست قبل از رفتن به رختخواب وجود خواهد داشت. محققین بر این باورند که این موضوع حقیقت دارد چرا که مغز شما در طول شب محدودیت کمتری دارد. توانایی شما برای ایجاد ارتباطات منطقی بدتر است، اما این موضوع به نفع شماست چراکه شما قادر به انجام کارهایی هستید که در شرایط دیگر نمی توانید آنها را انجام دهید.
مدیر عامل امریکن اکسپرس علاقه دارد تا زمانش را مدیریت کند، اوبه سادگی و هرشب این کار را انجام می دهد. او هر شب برای سه چیز که باید در روز آینده آنها را انجام دهد برنامه ریزی می کند. به این ترتیب، او هر روز صبح از خواب بیدار می شود، و در حالی که تمام وظایف کاری مهم خود را می داند، به سر کار می رود.
یک مطالعه در اوایل دهه نود میلادی راجع به اعتیاد به برنامه ریزی انجام شد. محققین بر روی یک گروه از دانش آموزان سالهای آخر دبیرستان مطالعه می کردند، درست ۴ سال قبل از ورود به دانشگاه. محققین مهارت برنامه ریزی این دانش آموزان را مورد آزمون قرار دادند، و در ۴ سال آینده آنها شاهد یک نتیجه شگفت آور شدند.
دانش آموزان با مهارت برنامه ریزی بهتر نسبت به دانش آموزان با نمره های بهتر، دارای رتبه های بالاتری برای ورود به دانشگاه بودند. قطعا، مدیریت زمان نسبت به استعدا تحصیلی نقش بزرگتری در موفقیت تحصیلی آین دانش آموزان را ایفا کرده است .