برای درمان آلزایمر طب سنتی چه گیاهانی را توصیه می کند

برای درمان آلزایمر طب سنتی چه گیاهانی را توصیه می کند
در باره تاثیر بعضی از مواد غذایی که مخصوص گیاهخواران است طب سنتی درجلوگیری ویا کند کردن بیماری آلزایمر توصیه هایی دارد در ضمن بیماری آلزایمر را دست کم نگیرید

1- اثر مفید هسته انگور در درمان بیماری آلزایمر ماده پلی فنول موجود در هسته انگور می‌تواند از ابتلا به آلزایمر و تشدید بیماری تا حدود زیادی پیشگیری کند.
به گزارش برنا به نقل از خبرگزاری شینهوآ، نتایج این تحقیق که در ژورنال بیماری آلزایمر منتشر شده است، نشان می‌دهد، ماده پلی فنول موجود در هسته انگور بعنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر و کنترل روند بیماری موثر باشد.
افزایش پروتئین پپتید آمیلوئید باعث بروز بیماری آلزایمر می‌شود و پلی فنول موجود در هسته انگور می‌تواند از افزایش مقدار این پروتئین در مغز تا حدود زیادی جلوگیری کند. در بیماری آلزایمر، سلول‌های مغزی به مرور زمان تخریب شده و می‌میرند که همین مسئله باعث بروز اختلال در حافظه و عملکردهای فرد می شود.
این نخستین تحقیق معتبر در خصوص اثرات هسته انگور در پیشگیری و کنترل بیماری آلزایمر است. پیش از این اثر روغن هسته انگور در کاهش اثرات زوال عقل مورد بررسی قرار گرفته بود.
2- تاثیر شگفت انگیز دارچین در پیشگیری از آلزایمر
پزشکان به تازگی دریافته‌اند که نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین موسوم به «CEppt» می‌تواند کلید اصلی پیشگیری از آلزایمر باشد.
دکتر مایکل اووادیا با انتشار مقاله جدیدی در مجله «پلوس وان» خاطرنشان کرد: ترکیب CEppt از چوب دارچین گرفته شده است.
پزشکان تاکید کردند این یافته بسیار جالب توجه است چون این ترکیب نه تنها نقش بازدارنده در برابر بیماری آلزایمر دارد بلکه یک ماده طبیعی و بدون عوارض جانبی است که تقریبا تمام افراد می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند و هزاران سال است که انسانها در موارد پزشکی متعدد از آن استفاده می‌کنند.
3- چای ضد آلزایمر و آرامش بخش
زمانی که گیاه چای برداشت می‌‌شود، اگر به طور سریع خشک شود، چای سبز تولید می‌شود و اگر مدت زمانی آن را قرار دهند تا عملیات تخمیر بر روی آن انجام شود و سپس به آرامی خشک شود، چای سیاه تولید می‌شود.

یکی از فواید چای سبز، اثر آن در پیشگیری از آلزایمر می باشد. بر طبق آخرین بررسی های دانشمندان دانشگاه نیواسکاتلند، نوشیدن منظم چای سبز می تواند مغز را در برابر توسعه آلزایمر و دیگر اشکال زوال مغز و جنون، پیشگیری نماید و دانشمندان ذکر می نمایند که هضم چای سبز، اثرات مثبت آن را ارتقا می بخشد. تحقیقی که اخیرا در ژورنال آکادمیک Phytomedicineبه چاپ رسید. نتایج این بررسی حاکی از آن است که اشکال هضم شده از چای سبز بیش از اشکال هضم نشده در پیشگیری از آلزایمر و نیزپیشگیری از رشد سلول های سرطانی موثر واقع می گردد. در واقع هضم شدن چای سبز در بدن منجر به آزاد شدن ترکیبات مفید آن می گردد.
دو ترکیب مهمی که در توسعه و پیشرفت بیماری آلزایمر دخیل هستند عبارتند از: پراکسید هیدروژن و بتا-آمیلوئید. مطالعات نشان داده اند که پلی فنل ها ی موجود در چای از تخریب اعصاب در برابر سموم محافظت می کنند، پلی فنل ها با ترکیبات سمی متصل می شوند و سلول های مغز را از آسیب آنها مصون نگه می دارند. پلی فنل ها در طی هضم و جذب به ترکیبات جزیی تری نیز شکسته می شوند و لذا گام بعدی دانشمندان آن است که اجزای مفید اصلی که در طی هضم و جذب چای سبز در بدن آزاد می گردند را شناسایی کنند.
مصرف روزانه چای سبز به عنوان یکی از عوامل رژیم غذایی سالم، در پیشگیری از زوال مغزی و ارتقای سلامت بدن موثر شناخته شده است.
4- روغن نارگیل در درمان آلزایمر معجزه میکند
تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به آلزایمر نشان می‌دهد، افرادی که در برنامه غذایی خود دوبار در روز روغن نارگیل استفاده می‌کنند آثار بهبودی در آنان پس از 2 هفته ظاهر می‌شود.
به گزارش سلامت نیوز ، در حال حاضر 520000 نفر در سراسر ایالات متحده مبتلا به آلزایمر هستند و این هفتمین علت مرگ و میر است.
طبق نتایج حاصله از این تحقیق، افرادی که در برنامه غذایی خود، از این ماده غذایی به مدت دو بار در روز استفاده کرده آثار بهبودی در آنان، پس از 2 هفته کم کم شروع می‌شود.
این افراد پس از 37 روز وضوح بیشتری از کارهای انجام گرفته خود داشته و هرصبح شاد، هوشیار و با انرژی‌تر از روز گذشته بوده و می‌توانستند با تمرکز بهتری کارهای خود را انجام دهند.
آن‌ها با گذشت یکسال این زوال عقلی را تا جایی از خود دور کردند که می‌توانستند مطالب را در حافظه کوتاه مدت خود ذخیره کرده و قدرت درک مطلب آنها به طرزچشمگیری بهبود یافته بود.
آنها اغلب حتی می‌توانستند مطالعات روزمره خود را همراه با جزئیات دقیق آن‌ها به خاطر آورند.
5- کاهش آلزایمر با مصرف آب سیب
مصرف روزانه آب سیب ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد و با اثرات پیری بر مغز مقابله می‌کند.
براساس نتایج حاصله از تحقیقات دانشمندان دانشگاه ماساچوست، مصرف آب سیب می‌تواند از ابتلا به آلزایمر، پیشگیری کند.
دکتر شیا، سرپرست این گروه تحقیق می‌گوید: مصرف روزانه آب سیب، نه تنها به بهترین وجه، به عملکرد مغز کمک می‌کند بلکه می‌تواند جنبه‌های اصلی بیماری آلزایمر را به تاخیر بیاندازد.
6- نوشیدن قهوه خطر آلزایمر را کاهش میدهد
پژوهشگران می‌گویند افراد میانسالی که به مقدار متعادلی قهوه می‌نوشند، به طور قابل‌توجهی کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند
به گزارش خبرگزاری فرانسه خانم میا کیویپلتو،‌ استاد دانشگاه کوپیودر فنلاند و انستیتو کارولینسکا در استکهلم سوئد،‌ سرپرست این پژوهش در این باره گفت: “در افراد میانسالی که بین سه تا پنج فنجان قهوه در روز می‌نوشند،‌ خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر بین 60 تا 65 درصد کاهش پیدا می‌کند.”
این بررسی که با همکاری موسسه بهداشت عمومی در هلسینکی، پایتخت فنلاند، انجام شده است، و نتایج آن در “نشریه بیماری آلزایمر “در این ماه منتشر شده است،‌ بر اساس مصاحبه‌های مکرر با 1409 نفر در فنلاند در طول بیش از دو دهه انجام گرفته است.
آنها در ابتدا از این افراد در مورد عادت قهوه‌ خوردن‌شان هنگامی که در دهه 50 زندگی‌شان بودند پرسیدند،‌ و کارکرد حافظه‌شان را دوباره در سال 1998، هنگامی که بین 65 تا 79 سال داشتند، مورد آزمایش قرار دارند.
به گفته دکیویپلتو در مجموع 61 نفر ار این افراد دچار زوال عقل شدند و 48 نفر آنها آلزایمر گرفتند.
او افزود: “شاید تنها یکی دو بررسی وجود داشته باشد که نشان داده‌اند قهوه می‌تواند برخی از کارکردهای حافظه را بهبود بخشد، ‌اما این اولین بررسی درباره اثر قهوه در زوال عقل و آلزایمر است که آزمودنی‌ها در آن برای مدت طولانی پیگیری شده‌اند.”
او گفت دقیقا روشن نیست چگونه مصرف مقادیر متوسط قهوه می‌‌تواند به تاخیر شروع زوال عقل یا اجتناب از آن کمک کند،‌ اما اشاره کرد که قهوه حاوی مواد آنتی‌اکسیداسیون (آنتی‌‌اکسیدان) قوی است که نقش آنها در مقابله با آلزایمر شناخته شده است.
نوشیدن یک فنجان قهوه در روز احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر از لندن به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، دانشمندان آمریکایی دریافتند کافئین راه انتقال کلسترول از خون به مغز را مسدود می‌کند.
براساس یافته‌های دانشمندان آمریکایی، کلسترول موجب افزایش پروتئین‌هایی می‌شود که در مغز تجزیه می‌شوند و در پی ان پلاک‌هایی تشکیل می‌شود که موجب ابتلا به آلزایمر می‌شود.

سخن آخر : طبق آخرین تحقیقات انجام شده یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات و سرشار از میوه هاو سبزی های تازه می تواند در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر موثر باشد:

یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که رژیم غذایی کم‌کالری به خصوص رژیم کم کربوهیدرات ممکن است پیشرفت علائم بیماری آلزایمر را کند کند یا حتی آن را به عقب بازگرداند.به گزارش هلث دی نیوز پژوهشگران در دانشکده پزشکی مونت سینایی در نیویورک می‌گویند که محدودکردن میزان مواد نشاسته‌ای یا کربوهیدرات‌ ها در رژیم غذایی ممکن است با تشدید فعالیت مغز همراه با افزایش طول عمر به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. دکتر گیلیو ماریا پاسینتی سرپرست تحقیق می‌گوید:” هم شواهد بالینی و هم شواهد همه‌گیرشناختی بیانگر آن است که اصلاح عوامل مربوط به سبک زندگی از جمله تغذیه ممکن است در درمان بیماری آلزایمر تعیین‌کننده باشد.”
به گزارش ایسنا،‌ بر اساس تحقیقاتی که توسط دانشکده پزشکی دانشگاه «راش» در ایالت نیویورک آمریکا انجام شد، محققان و پزشکان به این نتیجه دست یافتند که رژیم غذایی حاوی انواع میوه‌ها، سبزیجات، روغن زیتون، حبوبات که در ظرف غذایی سکنه مدیترانه مورد مصرف قرار می‌گیرد، می‌تواند باعث جلوگیری از آلزایمر شود و بهتر است افرادی که مرز 60 سالگی را گذرانده‌اند بیش از سایرین از این رژیم غذایی استفاده کنند.

متخصصان علوم پزشکی و تغذیه در دانشگاه آلاباما تاکید کردند یک رژیم غذایی اپی ژنتیک با استفاده از ترکیبات خاص غذایی و خوراکی می‌تواند از بروز آلزایمر جلوگیری کند.
به گزارش ایسنا، این متخصصان خاطرنشان کردند :طی تحقیقات گسترده اپی ژنتیک که در این دانشگاه انجام گرفته، ترکیبات غذایی خاصی در برخی از مواد خوراکی مثل هویج، کلم بروکلی شناسایی شده است که این ترکیبات جلوی تاثیرات اپی ژنتیک منفی را می‌گیرند و می‌توانند از بروز بیماری‌های ناشی از افزایش سن پیشگیری کنند.
این سبزیجات حاوی ترکیباتی هستند که مانع از نواقص ژنتیکی و عوارض مرگ آور و خطرناک ناشی از این نواقص به مرور زمان می‌شوند.
این رژیم غذایی اپی ژنتیک شامل دانه سویا گل کلم، کلم بروکلی ، هویج کلم پیچ، انواع انگورها و چاشنی زرد چوبه است.

ارسال نظر