پیشگیری از چاقی با مصرف خرنوب

این گیاه بومی شرق مدیترانه است. که کشت آن حداقل مربوط به مدت ۴۰۰۰ سال قبل بوده است، این گیاه به به یونانیان باستان، که دانه های این گیاه در یونان و ایتالیا کاشته اند نسبت داده اند.
خرنوب چیست؟
ارتفاع این درخت به ۸ تا ۱۰ متر می رسد دارای شاخه های گره دار و برگهائی مرکب از ۸ تا ۱۰ برگچه می باشد. گلهای آن عاری از گلبرگ و مجتمع به صورت خوشه است میوه اش مانند فلوس به طول متفاوت ۱۰ تا ۳۰ سانتی متر به عرض ۲ تا ۳ سانتی متر و دارای وضع آویخته و کاملاً مشخص بر روی شاخه هاست.
رنگ میوه قهوه ای شفاف و سطح خارجی آن مسطح و قوسی شکل می باشد. میوه طعم بسیار شیرین شبیه عسل دارد. و در داخل آن ۱۲ تا ۱۶ دانه بسیار سخت شبیه عدس دیده می شود . درخت خرنوب را می توان از طریق دانه ها تکثیر کرد اما حدود ۸ سال میوه نخواهد داشت.
خرنوب میوه درختی با همین نام (درخت خرنوب) است که از ۴۰۰۰ سال پیش در یونان باستان بعنوان شیرین کننده غذا و شیرینی جات و دارو استفاده می شود. خواستگاه این گیاه سواحل یونان، ایتالیا و ترکیه می باشد.
میوه خرنوب به رنگ قهوه ای و به شکل کشیده با طول ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر و عرض ۳ تا ۵ سانتیمتر است. درون آن از دانه های قهوه ای و شیره خشک طلایی رنگ تشکیل شده است.
در دایره المعارف غذاهای سالم جهان “Encyclopedia of Healing Foods,” ذکر شده در قرن ۱۹ در انگلستان به خوانندگان موسیقی توصیه می شده برای کمک به بهبود وضعیت تارهای صوتی و حفظ سلامت و پاک شدن حنجره از بیماریها “خرنوب” بجوند.
استفاده از خرنوب و فرآورده های آن تا کنون در کشورهای اروپایی و آمریکایی رایج بوده و در بازار بصورت: پودر- چیپس – شیره و قرصهای رژیمی عرضه می شود همچنین سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) بعنوان یک مرجع قابل اعتماد جهانی، مفید بودن استفاده از آن را بعنوان یک ماده غذا یی و خوراکی تایید کرده است.
ما نیز تلاش کرده ایم در ایران میوه خرنوب و فرآورده های مجاز آنرا با بهترین کیفیت به بازار عرضه کنیم.
شما میوه خرنوب را زمانی که کاملا خشک شده است می توانید استفاده کنید. کسانیکه از خرنوب در رژیم غذایی خود استفاده کرده اند بصورت محسوس در آزمایشهای خود افزایش اسپرم و حرکت اسپرمها ، بهبود وضعیت گوارش و کاهش اضافه وزن خود را مشاهده کرده اند. همچنین خرنوب در درمان آلرژیهای تنفسی و درمان سرفه موثر است.
خرنوب طبیعت سرد و خشک دارد.