Loading...

بازی نهنگ آبی چیست؟ + مراحل و قوانین این چالش مرگبار

بازی نهنگ آبی چیست؟ + مراحل و قوانین این چالش مرگبار
این روزها خبرهای زیادی در مورد بازی نهنگ آبی از سراسر جهان به گوش ما می خورد. بازی نهنگ آبی یک چالش مرگبار است که دارای مراحل و قوانینی تعیین شده است که آخرین مرحله ی آن خودکشی است.

بازی نهنگ آبی نام بازی یا چالش جدیدی است که در جهان با نام Blue Whale Game مشهور شده است که برای موبایل ها طراحی و تهیه شده است.

می گویند که این بازی توسط یک روانشناس به اجرا درآمده است.
و آن فرد ادعا کرده است که میخواهد افراد بی انگیزه و به درد نخور جامعه را حذف کند.
پس با آگاهی خودمان ثابت می کنیم به دردنخور و نژاد پرست کسی بوده است که این بازی را تهیه کرده است.
اسم نهنگ آبی یا سفید به احتمال زیاد به این دلیل به این بازی داده شده است که در واقعیت نهنگ آبی یا سفید بزرگ به طور غیر معمول و ناشناخته به ساحل می آید و در خشکی خودکشی می کند.



پلیس روسیه درباره خودکشی های ناشی از یک چالش یا بازی اینترنتی موسوم به نهنگ آبی blue whale game یا نهنگ سفید white whale game در این کشور تحقیق بعمل آورد
این چالش یا بازی از نوجوانان می خواهد تا به زندگی خود پایان دهند.
گروهی که این چالش یا بازی اینترنتی را مدیریت می کنند به مدت ۵۰ روز از مخاطبان نوجوانان می خواهند تا روزانه کاری را که از آنها خواسته شده است را انجام دهند
و در پایان، عکسی از تکلیف خود را بفرستند تا بتوانند وارد مرحله بعد شون.
برخی از مراحل بازی خطرناک و بچگانه نهنگ سفید

مرحله نخست این چالش کشیدن یک نهنگ آبی روی دست است.
خود زنی
حک شکل و شماره با چاقو بر ساعد
تماشای فیلم های وحشت آور
حاضر شدن در اماکن، سازه ها و بلندی های خطرناک برای گرفتن عکس سلفی
و بیدار شدن در ساعات نامعمول
بخش هایی از این چالش است که هر روز و رفته رفته سخت تر و سخت تر می شود و در پایان پنجاهمین روز از نوجوانی که بازی نهنگ آبی – نهنگ سفید را شروع کرده، خواسته می شود تا خودکشی کند.





حادثه ای که در آن نوجوانی خود را به زیر قطار انداخت و یا دختری به نام یولیا ************ستانینوا، ۱۵ ساله که خود را از پشت بام ساختمانی ۱۴ طبقه به پایین افکند به گروه گردانندۀ بازی نهنگ آبینهنگ سفید نسبت داده می شود.
پلیس روسیه در همین ارتباط دو نوجوان را بازداشت کرده است که گمان می رود از صحنه خودکشی یولیا فیلم برداری می کرده اند.
روزنامه نووایا گزتا می نویسد که از نوامبر سال ۲۰۱۵ تا آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۳۰ مورد اقدام به خودکشی را در ارتباط با بازی نهنگ آبی – نهنگ سفید ثبت کرده است.
پلیس روسیه هم در این خصوص تحقیق می کند و گمان می برد که حداقل ۱۳۰ مورد اقدام به خودکشی در ارتباط با بازی نهنگ آبی – نهنگ سفید بوده است.
سال گذشته پلیس روسیه جوانی ۲۱ ساله به نام «فیلیپ بودیکین» را دستگیر کرد که گمان می ود سردسته گروهی بوده که از طریق اینترنت نوجوانان و جوانان را به خودکشی ترغیب می کرده اند.
یکی از شبکه های اجتماعی و اینترنتی که این گروهها در آن فعال هستند «وی کی» نام دارد.
وی کی مخفف وی کنتاکته (VKontakte) شبکۀ اجتماعی روسی است که به فیسبوک شبیه است و کاربران بسیاری از جمله در روسیه، اوکراین و مولدوای و قزاقستان دارد.
این چالش اینترنتی اخیرا در فرانسه و دیگر کشور ها مانند ایران هم رایج شده است.
این بازی برای کسانی که در زندگی هدف و آرزو نداشته باشند خطرناک است
و برای کسانی که می دانند در زندگی دنبال چه هستند یک بازی بی معنا و بچگانه خواهد بود
و مطمئنا نوجوانان و جوانان ایرانی آنقدر پخته و باهوش هستند که خود را در دام کارهای بیهوده نیندازند و دیگران نیز مسئول هستیم تا بیشتر مراقب اطرافیانمان باشیم تا در دام این چالش مرگبار نیفتند.

مراحل و دستورهای نهنگ سفید به نهنگ های آبی برای خودکشی و …
مراحل بازی نهنگ آبی شامل اعمال گوناگونی است. در بازی نهنگ آبی باید چندین مرحله را پشت سر گذاشت تا به مرحله آخر رسید و مرحله آخر چالش نهنگ آبی خودکشی است!
بازی نهنگ آبی تبدیل به عنوانی داغ در دنیای وب، تمامی شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها شده است. بعد از اینکه مشخص شد از ابتدای معرفی بازی تاکنون چند صد نفر قربانی آن شده‌اند، تب بازی بیشتر شد و کاربران درباره مراحل بازی نهنگ آبی کنجکاو شدند. این بازی از ۵۰ مرحله تشکیل شده است، اما کاربر نمی‌تواند همانند سایر بازی‌های کامپیوتری، طی یک شب آن‌ها را به اتمام برساند! بازی به نحوی طراحی شده که کاربر باید قدم به قدم جلو برود، به همین دلیل اغلب در هر روز، فقط یک وظیفه به وی محول می‌شود و فقط باید یک مرحله را پشت سر بگذارد.
هدف از این کار، درگیر کردن کاربر است. اگر مراحل بازی نهنگ آبی کمتر از این تعداد باشد، در ضمیر ناخودآگاه کاربر وارد نشده و نمی‌تواند او را برای خودکشی در آخرین مرحله قانع کند. همچنین اگر بازی بیش از این طول بکشد، بعید نیست با تبدیل شدن به روزمرگی، کاربر را از خود دور کند.

کاربر باید طی مراحل بازی نهنگ آبی اعمال مختلفی انجام دهد که تقریبا تمامی آن‌ها توام با خشونت هستند. یک نکته در این مراحل وجود دارد؛ کاربر باید (از نظر بازی) تبدیل به فردی جسور و شجاع شود، به حدی که بتواند در مرحله پنجاهم، قدرت پریدن از ارتفاع و گرفتن جان خود را داشته باشد!

متاسفانه اغلب افرادی که به بازی نهنگ آبی جذب شده و تحت تاثیر آن قرار می‌گیرند نوجوانان هستند. انسان‌ها در این سن شدیدا کنجکاو بوده و همیشه دوست دارند توانایی‌های خودشان را به دیگران ثابت کنند. به همین دلیل کارهای خطرناک و آزاردهنده این بازی را با اشتیاق انجام می‌دهند، چرا که احساس می‌کنند با این کار بزرگ شده‌اند.





طی چندین بررسی مشخص شد کسانی که واقعا مراحل را تا انتها ادامه داده و حتی در نهایت خودکشی کرده‌اند، مستعد این‌چنین اعمالی بوده‌اند. به عبارت دیگر آن‌ها از نوعی مشکل افسردگی رنج برده و یا به خاطر ابتلا به مازوخیسم، همواره از آزار دادن خود لذت می‌برند.






در مراحل بازی نهنگ آبی شاهد اعمالی همچون زخم کردن و بریدن بدن، خراشیدن متن و یا شکلی مشخص بر روی آن، بریدن لب، دیدن فیلم‌های ترسناک و بالا رفتن از بلندی هستیم. در یکی از مراحل به کاربر گفته می‌شود «باید بر ترس خود غلبه کنی» که نشان می‌دهد دلیل قدم به قدم پیش رفتن بازی، دل و جرات دادن به کاربر برای انجام مرحله ۵۰ یعنی پرت کردن خود از ارتفاع است.
قصد ما از ذکر کردن مراحل بازی نهنگ آبی افزایش سطح آگاهی افراد جامعه و مخصوصا والدین است. آشنایی بیشتر با بازی نهنگ آبی بهتر به آ‌ن‌ها در کنترل رفتارهای فرزند خود کمک می‌کند. وقتی یک نفر در بحبوحه داغ شدن این بازی، انجام یکی از اعمال ذکر شده در زیر را توسط فردی دیگر مشاهده کند، به خاطر آگاهی، بهتر می‌تواند به وی کمک کرده و او را نجات دهد. در غیر این صورت خیلی ساده از رفتارهای آن فرد می‌گذرد که می‌تواند عواقبی ناگوار داشته باشد.

0
بازخوردها
    ارسال نظر
    Day Deal
     

     همیشه با شما خواهیم بود

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسبوک     فروشگاه اینترنتی دی دیل در توییتر    فروشگاه اینترنتی دی دیل در اینستاگرام

      

      

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در تلگرام      فروشگاه اینترنتی دی دیل در پینترنست     فروشگاه اینترنتی دیل دیل در آپارات

     

     

    فروشگاه اینترنتی دی دیل در فیسنما      دی دیل در کلوب    فروشگاه اینترنتی دیل دیل در لنزور 

                   

     

                 تماس با ما            

      

    021-33972251

     

    0935-9494634

     

    شنبه تا چهارشنبه

     

    ساعت 9 الی 17

     

    پنجشنبه ساعت

     

    9 الی 14

     

     

    کد کیو آر فروشگاه




    کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ

    برند ها