كوكوي باقلا با تن ماهي

كوكوي باقلا  با تن ماهي

مواد لازم براي 5 تا 6  نفر

  • 1  عدد كنسرو تن‌ماهي
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 2 پيمانه باقلاي بدون پوست
  • 2 /1 پيمانه شويدتازه  ريز خردشده
  • كمي دارچين
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • روغن به ميزان لازم


طرز تهیه:

1.   كنسرو تن ماهي را به مدت 20 دقيقه بجوشانيد. بعد از اين مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنيد،  دور بريزيد.   گوشت ماهي را با چنگال كمي ريزتر كنيد و در كاسه‌اي بريزيد.


2. باقلا را با مقداري آب و كمي نمك آبپز كنيد. بعد از پخت در آبكش بريزيد تا از حرارت بيفتد.

3.  در كاسه‌اي مناسب تخم‌مرغ‌ها را شكسته و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند.   دارچين، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخم‌مرغ مخلوط كنيد. شويد را هم اضافه كرده و هم بزنيد.   به كاسه حاوي تخم‌مرغ‌ها تن ماهي و باقلاي پخته‌شده را اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد.

4.  فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمي چرب كنيد.   مايه كوكوي آماده را در قالب ريخته و در فر بگذاريد و يك ساعت حرارت دهيد.

5.  بعد از پخت كامل، قالب را از فر بيرون آورده و صبر كنيد تا كوكوها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئين و سرو كنيد.

ارسال نظر