كوكوي باقلا با تن ماهي
مواد لازم براي 5 تا 6 نفر
- 1 عدد كنسرو تنماهي
- 6 عدد تخممرغ
- 2 پيمانه باقلاي بدون پوست
- 2 /1 پيمانه شويدتازه ريز خردشده
- كمي دارچين
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
- روغن به ميزان لازم
طرز تهیه:
1. كنسرو تن ماهي را به مدت 20 دقيقه بجوشانيد. بعد از اين مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنيد، دور بريزيد. گوشت ماهي را با چنگال كمي ريزتر كنيد و در كاسهاي بريزيد.
2. باقلا را با مقداري آب و كمي نمك آبپز كنيد. بعد از پخت در آبكش بريزيد تا از حرارت بيفتد.
3. در كاسهاي مناسب تخممرغها را شكسته و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. دارچين، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخممرغ مخلوط كنيد. شويد را هم اضافه كرده و هم بزنيد. به كاسه حاوي تخممرغها تن ماهي و باقلاي پختهشده را اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد.
4. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمي چرب كنيد. مايه كوكوي آماده را در قالب ريخته و در فر بگذاريد و يك ساعت حرارت دهيد.
5. بعد از پخت كامل، قالب را از فر بيرون آورده و صبر كنيد تا كوكوها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئين و سرو كنيد.