۱۰۰ گرم پاستای فتوچینی خام
۲/۱ فنجان کرفس خورد شده
۳/۱ فنجان پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین ذوب شده
۲/۱ فنجان نخود فرنگی منجمد
۱ بسته پنیر خامهای نرم و له شده
۳/۲ فنجان شیر
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قوطی تن ماهی( آب و روغن آن را کاملا گرفته باشید)
۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خوردشده
پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید، آن را آبکشی کنید و گوشهای بگذارید تا گرم بماند.
کرفس و پیاز را داخل تابهای بزرگ و روی شعله متوسط نسبتا زیاد در کره تفت بدهید. آن را دائم هم بزنید تا نرم شود. نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گرم شود.
پنیر خامهای، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را با شعله متوسط بپزید تا نرم شود. هر از گاهی آن را هم بزنید. تن ماهی و پنیر پارمزان را اضافه کنید. اجازه دهید حرارت به تمام مواد برسد.
پاستا را به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید تا پاستا کاملا گرم شود. آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن جعفری تازه ریخته و سرو کنید.
همیشه با شما خواهیم بود
021-33972251
0935-9494634
شنبه تا چهارشنبه
ساعت 9 الی 17
پنجشنبه ساعت
9 الی 14
کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ