طرز تهیه ماكارونی فتوچینی با قارچ و خامه
فتوچینی یك نوع غذایی ایتالیایی است كه اخیرا با تولید ماكارونی آن در برخی شركتهای داخلی،در بین ایرانیان نیز طرفدارانی پیدا كرده است.
مواد لازم:
ماكارونی فتوچینی: 300 گرم، كره: 100 گرم، قارچ باریك خرد شده: 3 عدد، پودر آویشن: به مقدار دلخواه، نمك و فلفل: به مقدار لازم، جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، خامه: 350 گرم، سس سفید: 2 قاشق غذاخوری، گوشت: 200 گرم، پیاز: یك عدد بزرگ
طرز تهیه:
1) پیاز را خرد كرده و تفت میدهیم، سپس گوشت را به صورت مستطیلهای باریك خرد كرده و به پیاز اضافه میكنیم و تف دادن را ادامه میدهیم، سپس با اضافه كردن 2 لیوان آب مواد را به مدت یكساعت میپزیم.
2) قارچ را جداگانه با كره سرخ كرده و كنار میگذاریم.
3) محتوای بسته فتوچینی را بدون شكستن رشتهها بمدت 15 دقیقه میجوشانیم و بعد آن را آبكش میكنیم.
در انتها گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و برای یك دقیقه روی حرارت كم قرار میدهیم و بعد به فتوچینی اضافه میكنیم و خوب مخلوط میكنیم و بعد در دیس میریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزیین میكنیم.