آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی
کالباس خانگی هم سالم است و هم خوشمزه پس با ما در این آموزش همراه باشید.

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

کالباس یک از مواد غذایی پر طرفدار هست ولی این روزها که کالباس صنعتی در برخی از شرکت ها به صورت غیر بهداشتی تهیه میشود بهتر است کالباس را در خانه تهیه کنید و از خوردن اون لذت ببریم.

 

مواد لازم کالباس :

مرغ : ۱ کیلو ( بهتر است هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده شود )

سیر : ۵ حبه

زرده تخم مرغ : ۳ عدد

آرد : ۳ قاشق غذا خوری

روغن مایع : ۳ قاشق غذا خوری

 

مواد لازم ادویه کالباس :

نمک : ۱و ۱/۲ قاشق سوپخوری

فلفل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

دارچین : ۱/۴ قاشق مرباخوری

میخک : ۳ پر

جوز هندی : ۱/۴ قاشق مرباخوری

آویشن : ۱/۲ قاشق مرباخوری

هل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

زنجبیل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه کالباس  :

ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم وسپس آرد را را مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

حال ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنبم و باز ورز میدهیم

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده  و در آخر روغن را اضافه میکنیم

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

مواد را آنقدر ورز میدهیم تا حالت خمیری بگیرد  و به ظرف نچسبد

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

حال موا را بر روی یک ورق آلومینیومی بسیار نازک پهن میکنیم یا سلفون پهن میکنیم و برای این مرحله میتوانید وسط کالباس هویج و قارچ و پسته بریزید که من فقط هویج ریختم

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

و با کمک ورق آلومینیومی کالباس را رول میکنیم

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

و سپس به خوبی ورق الومینیوم را دور کالباس میپیچیم بهتر است سه لایه ورق آلونیوم دور کالباس بپیچید تا هنگام پخت آب به هیچ وجه به داخل آلومینیوم نفوذ نکنه

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

حال یک قابلمه را آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید و سپس کالباس ها را درون اب میگذاریم بهتر است آب دو سانت روی کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر دیدید کالباس روی آب میایستد یک بشقاب نشکن روش بزارین تا داخل آب برود

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

و یک ساعت زمان بدهید تا کالباس پخته شود شما میتوانید کالباس را بخار پز هم بکنید سپس از آب در بیاورید کالباس ها را به مدت ۱۲ ساعت در داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد حال کالباس را از داخل آلومینیوم بیرون بیاورید و برش دهید

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

کالباس خونگی شما آماده هست و میتونید سرو کنید و در کنار عزیزانتان از یک غذای سالم لذت ببرین

ارسال نظر