بسیاری از رستوران های مطرح پایتخت در منوی غذایی شان انواع متفاوت و خوش خوراک استیک ها و پاستاها را گنجاندهاند حالا یکی از این غذاهای خوشمزه و ساده را یاد بگیرید .
مواد لازم برای پنه پریماورا:
پنه: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
قارچ: 3 عدد درشت
ریحان خرد شده: 30 گرم
گوجه فرنگی: 2 عدد درشت
کاهو: 25 گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش تهیه پنه پریماورا:
پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون بر روی حرارت تند شعله قرار داده سپس گوجه فرنگی را افزوده و نمک را نیز تست کرده، اضافه میکنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه میشود. اکنون پنه را در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه را افزوده و البته نمیگذاریم که کاهو حرارت زیادی ببیند چون همین که سی ثانیه بر روی حرارت قرار بگیرد کافی است. حالا وقت آن است که پنهها را در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان میل کنید.
نکته:
برای پختن پنه حتی الامکان از روغن و نمک استفاده شود تا هم به یکدیگر نچسبند و هم ماندگاری پیدا کنند.
همیشه با شما خواهیم بود
021-33972251
0935-9494634
شنبه تا چهارشنبه
ساعت 9 الی 17
پنجشنبه ساعت
9 الی 14
کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ