سوپ بلغور گندم، سوپ ساده و خوشمزه
مواد لازم:
قارچ 5 عدد بزرگ
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
بلغور گندم دو پیمانه
پیاز اعدد
مرغ یا سنگدان مرغ یک چهارم سینه
سیب زمینی اعدد نگینی بزرگ
طرز تهیه :
ابتذا بلغور رو بشورید و اجازه بدید کمی خیس بخوره یه قابلمه بزرگ انتخاب کنید بلغور رو توش بریزید و به ازای هر پیمانه بلغور چهار پیمانه اب اضافه کنید پیاز رو درسته به قابلمه اضافه می کنیم اگه از مرغ استفاده می کنید هم زمان با بلغور بریزید اما اگه سنگدان مرغ اجازه بدید به مدت نیم ساعت تو زودپز بپزه بعد با یپاز و زردچوبه تفت بدید و به قابلمه اضافه کنید تمام ادویه ها رو هم به جز فلفل سیاه اضافه کنید بعد از چهل دقیقه که بلغور خوب پخت قارچ هارو ریز می کنیم کمی تفت می دیم تا نرم بشه و به همراه سیب زمینی داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 30 دقیقه بهش وقت می دیم تا خوب بپزه فقط حواستون باشه اگه اب غذا کم شد بهش اب چوشیده اضافه کنید در اخر می تونید فلفل سیاه رو اضافه کنید ونوش جان کنید
به هیچ وجه اب نجوشیده به غذا اضافه نکنید چون باعث دل درد و نفخ می شه