طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ
مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ :
تخم مرغ آب پز | ۶ عدد |
تخم مرغ خام | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب | ۱ عدد |
فلفل سیاه تازه ساییده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
* سبزیجات معطر | درصورت تمایل مقداری |
آرد سفید | 1/2 فنجان |
آرد سوخاری یا کورن فلکس یا برشتوک خورد شده | ۵ فنجان |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ( ترجیحا" کمی تفت داده شود) یا کمی پودر پیاز با گوشت مخلوط شود
* سبزیجات معطر خشک مثل سبزی دلمه یا ترخون ( درصورت تمایل با گوشت مخلوط شود)
طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ :
گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیاز خردشده یا پودر پیاز ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.
۲ عدد تخم مرغ خام را با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دهیم.
آرد و آرد سوخاری هم هر کدام در ظرف جدا.
گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم به صورتی که در عکس ها می بینید هر تخم مرغ آب پز را داخل یک قسمت گوشت می پیچیم:
گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم و آن را مانند شکل پهن می کنیم
هر تخم مرغ آب پز را داخل یک گوشت قرار می دهیم
به صورت زیر از سلفون برای پیچیدن گوشت دور تخم مرغ استفاده می کنیم. اگر آشپز حرفه ای هستید این کار را در دستتان هم می توانید انجام بدهید:
گوشت را به اطراف تخم مرغ می پیچیم و اطراف آن کامل می بندیم
کوفته های آماده را در آرد بعد تخم مرغ هم زده بعد آرد سوخاری می چرخانیم و درون روغن سرخ می کنیم:
گوشت ها را در آرد سفید غلت می دهیم
بعد از آرد سفید در زرده تخم مرغ می غلتانیم
در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم