طرز تهیه لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا بادام بسیار سالم و خوشمزه
لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا بادام
مواد لازم برای سس ریکوتای بادام
۱ فنجان بادام خرد شده
یک سوم فنجان آب
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری مخمر مغذی
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سفید
۱ قاشق غذاخوری ریحان حسابی ریز شده
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
یک دوم فنجان پیاز سفید حسابی ریز شده
۱ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
۲ قاشق غذاخوری خمیر گوجه فرنگی
۲ فنجان گوجه فرنگی له شده
۱ قاشق چایخوری نمک دریا
۱ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان حسابی ریز شده
مواد لازم برای لازانیا سبزیجات
۸ ورق لازانیا
۴ فنجان اسفناج تازه
۱ کدوی زرد بزرگ
۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
نمک دریا و فلفل جهت طعم دهی
طرز تهیه لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا
۱. در یک مخلوط کن پر قدرت تمام مواد تشکیل دهندهی بادام ریکوتا به غیر از ریحان را مخلوط کنید. بعدا که مخلوط آماده شد این ماده را نیز اضافه خواهید کرد.
۲. وقتی مخلوط نرم شد، ریحان حسابی ریز شده را داخل مخلوط بادام بریزید، سپس دو لایه پارچهی پنیر روی کاسهی مخلوط بیندازید و مخلوط بادام را روی این پارچهی پنیر بریزید.
۳. گوشههای پارچه را بگیرید و آن را دور یک قاشق چوبی گره بزنید و به نحوی روی کاسه قرار دهید که درون آن معلق باشد.
۴. برای درست کردن سس گوجه فرنگی، تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز سفید را به مدت ۲ دقیقه با روغن زیتون تفت بدهید.
۵. سپس سیر خرد شده و پونهی کوهی خشک شده را اضافه کنید و یک دقیقهی دیگر تفت بدهید.
۶. تا زمانی که سیر و پیاز خوب پوشیده شوند سس گوجه فرنگی را هم بزنید، سپس گوجههای له شده، نمک دریا و پودر فلفل را اضافه کنید.
۷. در حالی که سس در حال جوشیدن به مدت ۲۰ دقیقه است، اجاق گاز را روی حرارت ۱۶۲ درجهی سانتیگراد قرار دهید.
۸. ورقه های لازانیا را در آب نمک به مدت ۵-۶ دقیقه بجوشانید تا نیم پخت شوند. لازانیارا آبکشی کنید و روی یک حوله یا کاغد مرطوب کنار بگذارید تا از چسبیدن آن تا موقع درست کردن رولهای لازانیا جلوگیری شود.
۹. کدوی زرد را با یک چاقو تیز به تکههای نازک ببرید.
۱۰. تابهی دیگری را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون حرارت بدهید، و اسفناج و کدو را با هم به جوز هندی، نمک دریا و فلفل آسیاب شده اضافه کنید. به مدت حدود چهار دقیقه تفت بدهید.
۱۱. برای جمع و جور کردن رولها یک قاشق غذاخوری ریکوتای بادام را روی هر نودل لازانیا پخش کنید و تا کنارهها امتداد دهید، سپس یک لایه اسفناج و کدو روی آن بریزید. نودل لازانیا را لوله کنید.
۱۲. نصف سس گوجه فرنگی را درون ظرف آشپزی شیشهای بریزید. ۴ عدد رول لازانیا را روی هم قرار دهید و باقی سس را روی هر ردیف از رولهای لازانیا بریزید.
۱۴. آن را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. و بلافاصله میل کنید.
ترجمه : کامروا ابراهیمی