آموزش تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :
سیب زمینی 1 کیلوگرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد یک دوم پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه «پودر شده» 1 قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :
قارچ «خرد شده» 300 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز «ریز خرد شده» 1 عدد
شبت «خرد شده» به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه «پودر شده» به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آن ها را بگیرید، له کنید.
تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایي از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آن ها را ببندید انها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.