آموزش تهیه کوکو بادمجان مخصوص

آموزش تهیه کوکو بادمجان مخصوص
خوراکی بسیار لذیذ کوکو بادمجان مخصوص را همراه قارچ آموزش میدهیم با ما همراه باشید

مواد لازم برای کوکو بادمجان مخصوص :

بادمجان ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
سیر چند حبه
قارچ مقداری

 

 

طرز تهیه کوکو بادمجان مخصوص :

اول از همۀ باید بگویم که من همۀ وقت برای سرخ کردن بادمجان از ماست بهرهگیری میکنم یعنی این که بامجان ها را بعد از ورقه ورقه کردن یا حلقه اي خرد کردن داخل یک ظرف ماست می ریزم و بادمجان ها را به مدت یک ربع داخل آن قرار می‌دهم و بعد از یک مدت به کمک دستم ماست را از بادمجان ها پاک می‌کنم «بادمجان را بین دو انگشت میکشم تا ماست داخل ظرف بریزد و ماست آن پاک شود» سپس داخل روغن سرخ میکنم این طوری هم یک بادمجان خوشمزه داریم هم این که با روغن خیلی کم کل بادمجان ها سرخ شدن.

 

حالا سیر را داخل ظرفی کاملا می کوبیم «می‌دانید که طعم سیر له شده با رنده شده کاملا متفاوت هست و من طعم له شده آن را می پسندم» و بادمجان هاي سرخ شده را هم اضافه و با هم می کوبیم حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی جدا کاملا میزنیم تا از لختگی در بیاید و به بادمجان و سیر اضافه کردم و کنار گذاشتم.

 

حالا ادویه هاي مخصوص خودم را اگر نداشتید هم مشکلی پیش نمی‌آید کمی تخم گشنیز پودرشده، پودرموسیر، نعنا خشک پودرشده، گوجه خشک و نمک و فلفل را اضافه می‌کنم.

 

حالا داخل ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و قارچهای ورقه شده را داخل ماهیتابه چیدم یک دقیقه زمان به آن دادم تا کمی تغییر رنگ بدهد حالا مواد کوکو را آرام روی قارچ ها می ریزم و کاملا صاف میکنم و در ماهیتابه را میگذاریم تا سرخ شود بعد از سرخ شدن هم برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

 

حالا ما یک کوکو بادمجان خاص و متفاوت داریم که طعم آن عالی هست انشاالله درست کنید و بپسندید.

 

ارسال نظر