آموزش طرز پخت حلوای دو رنگ برای ماه رمضان

آموزش طرز پخت حلوای دو رنگ برای ماه رمضان
در ماه مبارک رمضان به دلیل داشتن هوس های فراوان امروز به آموزش حلوای دو رنگ می‌پردازیم. شاید شما خانم های کدبانو به دنبال تنوع وتهیه ي انواع دسر ها به شیوه های اخیر وزیبا برای جلب دقت ولذت بردن افراد خانواده تان باشید .

ما به شما طرز تهیه حلوای دورنگ برای تزیین سفره های افطارتان توصیه می‌کنیم.که در پایین شیوه ي پخت آن قرار داده شده هست.

 

شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛
ديگر ‌مهماني‌های افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌های رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد.

صاحبخانه تا مي‌تواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار مي‌گذارد
كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.

 

مواد لازم :

3 پيمانه آرد
1 پيمانه پودر نشاسته
1 پيمانه كافي‌ميت
1/2 پيمانه كره
1/3 پيمانه روغن مايع
1 پيمانه پسته پودرشده
1 ق‌س زعفران دم‌كرده
1 ق‌م پودر هل

 

مواد لازم براي شربت:

2 و 1/2 پيمانه شكر
1 و 1/2 پيمانه آب

حلواي دورنگ

 

طرز تهیه:

1. آرد را در تابه‌ای بزرگ ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا بدون سوختن آرد، بوي خامي آن گرفته شود. دقت كنيد كه آرد نبايد رنگش تيره شود.

 

2. وقتي بوي آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنيد. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقيقه تفت دهيد.

 

3. پودر هل و كافي‌ميت را اينجا اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد. مواد را با هم مخلوط كرده و الك كنيد.

 

4. در قابلمه يا شير جوشي كوچك روغن و كره را ريخته، روي حرارت بگذاريد تا كره آب‌شده و با روغن مخلوط شود. حالا از روي حرارت برداريد.

 

5. مخلوط كره و روغن را به مواد خشك الك‌شده اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا حلوا يكدست و يكنواخت شود.

 

6. شكر را در آب حل كرده و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و شربت آماده شود.
شربت غليظ‌شده را از روي حرارت برداريد تا كمي خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنيد. كف و ديواره‌های قالب را با كيسه فريزر بپوشانيد.

 

7. شربت سردشده را كم‌كم به مايه حلوا اضافه كرده و مفید مخلوط كنيد تا حلوا آماده شود.نيمي از حلواي آماده‌شده را در قالب ريخته و روي آن را صاف كنيد. پودر پسته را روي لايه اول حلوا بريزيد و پهن كنيد.

 

8. زعفران را به نيمه ديگر حلوا اضافه كرده و مفید مخلوط كنيد. بعدآن‌ را در قالب بريزيد و با پشت قاشق آن را صاف و يكدست كنيد.

 

9. روي حلوا را با نايلون بپوشانيد و قالب را به مدت چهار ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده و حلوا را با كمك نايلون از قالب بيرون آورده، برش زده و در ظرف بچينيد.

عضویت در کانال دی دیل

 

ارسال نظر